Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Abercrombie & Fitch470

Abercrombie & Fitch: amerikai divat fiataloknak

A márkát 1892-ben alapította David T. Abercrombie Manhattanben. Nyolc évvel később, 1900-ben a cég hűséges vásárlója, Ezra Fitch betársult a vállalkozásba, és mivel jelentős hányadot vásárolt meg a cégből, ezért a közös vállalkozás Abercrombie & Fitch néven folytatódott. A márka fő profilja kezdetekben elit természetjáró ruházat és felszerelés volt, a horgászbotoktól kezdve egészen a sátrakig. A termékek olyannyira népszerűek voltak az akkoriban még gyerekcipőben járó outdoor piacon, hogy a cég által gyártott felszereléssel vágott neki Richard E. Byrd admirális az Antarktisz meghódításának, sőt, Ernest Hemingway is törzsvásárlói közé tartozott. A márka csak később, 1988-ban váltott profilt, és vált az Amerikai Egyesült államok egyik legnagyobb ruházati márkájává. Az Abercrombie & Fitch jelenleg elsősorban fiatalok számára készít divatos és időtálló, hétköznapi viseletre szánt lezser darabokat.

Abercrombie & Fitch: lezserség a divatban, elkötelezettség a cégfilozófiában

Bár a márka elsősorban könnyed, hétköznapi ruházati termékeiről híres, a cég filozóiája mélyebb értékeket hordoz magában. Az Abercrombie & Fitch Co. elkötelezett híve a biztonságos és humánus munkafeltételeknek, így csak és kizárólag olyan partnerekkel működik együtt, akik tökéletesen megfelelnek ezen feltételeknek. Folyamatosan szigorú auditoknak veti alá beszállítóit, hogy meggyőződjön arról, hogy azok hiánytalanul eleget tesznek a cég által támasztott környezetvédelmi, minőségi és emberjogi követelményeknek. Az Abercrombie & Fitch tisztában van azzal, hogy felelős vállalkozásként kötelessége a példamutató magatartás, ezért számos jótékonysági projektben is részt vesz: gyermekkórházakat támogat, illetve kiemelkedő sikerű a „Sit With Us” vagyis „Ülj le velünk” nevű, iskolai zaklatás ellen fellépő kampánya.

Abercrombie & Fitch: az amerikai fiatalok hétköznapi viselete most online is elérhető

Az amerikai Abercrombie & Fitch világszerte több, mint 1000 üzlettel van jelen világszerte. Termékeit elsősorban a fiatalos divat kedvelőinek ajánljuk, akik a hétköznapokra keresnek kényelmes, de egyben jó minőségű ruhadarabokat. Az Abercrombie & Fitch webshop kínálatában nemcsak férfi, női, de gyermek ruházati termékeket is találhatunk. Az márka női ruha választéka rendkívül széles: mini- és maxiruhák, ingruhák sőt, akár csipkéből készült viseletek is megtalálhatóak. Hasonlóan sokrétű a férfiak számára készült darabok kínálata is: számos póló, ing, nadrág, short, sőt akár alsónemű is megvásárolható a Abercrombie & Fitch webáruházban. Természetesen a márka a gyerekekről sem feledkezik el: külön kollekciót kínál fiúk és lányok számára is, így gyermekeinknek is beszerezhetünk néhány divatos és vagány darabot. Jó hír a márka szerelmeseinek: az amerikai márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Abercrombie & Fitch Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) Abercrombie & Fitch márkától férfiaknak!