További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc

adidas – Eredetiség és kényelem, kéz a kézben

Az adidas már több, mint 18 éve tért vissza a köztudatba, a világhírű, 3 levélből és 3 csíkból álló logót alkalmazva. A híres márkanév számos ruházati terméket egyesít égisze alatt, ezek stílusa és funkcionalitása pedig tisztelettel adózik a márka történetének. Ez a történet immár 95 éves múltra tekint vissza. A sikersztori 1924-ben kezdődött, amikor Adi Dassler német vállalkozó bejegyeztette cipőgyárát, és eltökélte, hogy a lehető legkiválóbb felszereléssel látja el a sportolókat. 25 év tapasztalatával a háta mögött, 1949-ben az üzletember bejegyeztette a mára összetéveszthetetlenné vált, 3 sávos logóval ellátott új cégét, az adidast. Az ekkor még kizárólag cipőket gyártó vállalat az elkövetkezendő években folyamatosan bővítette ruhadarabjainak, cipőinek és kiegészítőinek skáláját, klasszikussá téve ezzel az adidast az utcai viseletek világában is.

Az innováció és időtlen egyediség egysége az adidasnál

Az adidas 2001-ben a nagy múltú, három sávból álló logót használta fel egy új márkanév, az adidas Originals bevezetésére. A palettán megtalálható számos termék a márkát jellemző közmondásos minőség mellett a komfortos viseletet és az egyedi stílust hirdeti. A 3 csíkkal fémjelzett ruhák, cipők és kiegészítők a gyártó gyökereit szem előtt tartva a sportolók igényeinek és a sportos stílusnak is tökéletesen megfelelnek, és az adidas webáruház révén az otthon kényelméből válogathatsz az egyes modellek között. Ha tehát a sport és a stílus szavak a te szótáradban is egy oldalon szerepelnek, ne is keress tovább, megtaláltad a tökéletes megoldást! Több nagy sportoló, és egész sportágak választása esik napjainkban is a szóban forgó darabokra, kifogástalan minőséget biztosítva a kényelmes és sportos viseletek kedvelőinek.

A sportpályákról az utcákra és kifutókra – az adidas hatás

Az adidas történetéhez és szellemiségéhez hűen mindig képes a megújulásra, és ma már sokkal többet jelent, mint minőségi sportruházatot: a sport jövőjét, az innovációt hozza el az utcákra. Az adidas online széles választékában nők és férfiak egyaránt megtalálják számításukat, hiszen a márka filozófiája szerint a sport és az időtlen stílus mindenkié. A márka a hírességekhez szívéhez is utat talált, hiszen David Beckham és Katy Perry is gyakran mutatkozik a háromsávos cipőkben és ruhadarabokban. Az adidas webshopban elérhető számos darabbal pedig Te is részese lehetsz az adidas sikersztorinak, sportosan stílusos megjelenéssel mind az utcán, mind a pályán.