ADIDAS ORIGINALS
200 termék
Követés
ADIDAS ORIGINALS
Papucs 'ADILETTE'
  10.490 Ft
  ADIDAS ORIGINALS
  Rövid szárú edzőcipők 'A.R. Trainer'
   31.990 Ft
   ADIDAS ORIGINALS
   Rövid szárú edzőcipők 'Coast Star'
    25.490 Ft
    ADIDAS ORIGINALS
    Rövid szárú edzőcipők 'I-5923'
     31.990 Ft
     40.990 Ft
     ADIDAS ORIGINALS
     Rövid szárú edzőcipők 'U_Path X W'
      28.490 Ft
      ADIDAS ORIGINALS
      Rövid szárú edzőcipők
       27.490 Ft
       40.990 Ft
       ADIDAS ORIGINALS
       Rövid szárú edzőcipők 'Nizza Trefoil W'
        19.767 Ft
        21.990 Ft
        ADIDAS ORIGINALS
        Rövid szárú edzőcipők 'CONTINENTAL 80 W'
         23.490 Ft
         31.990 Ft
         ADIDAS ORIGINALS
         Rövid szárú edzőcipők 'Gazelle W'
          23.490 Ft
          31.990 Ft
          ADIDAS ORIGINALS
          Papucs 'ADILETTE'
           Új
          10.490 Ft
          ADIDAS ORIGINALS
          Papucs 'Adilette Aqua'
           5.920 Ft

           adidas cipő: a három csík a minőséget jelenti

           Az adidas neve mindig is egyet jelentett a kényelemmel és a kiváló sporteszközökkel, legyen szó akár egy tökéletesen tartó adidas cipő megvásárlásáról, vagy egy jól teljesítő sportruházat kiválasztásáról. A márkanév ikonikus három csíkja már messziről egyértelműen azonosítja a brandet, így viselete jól mutatja, hogy itt bizony egy kiváló sporttermékről van szó. Az adidas úgy ötvözi a múltat és a jelent, hogy folyamatos technikai újításokat dob piacra, miközben kiszolgálja azokat a vásárlókat, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz. Az eredmény egy minden ízében klasszikus, mégis modern termékkínálat, amiben minden sportszerető megtalálhatja számítását.

           adidas cipők: a sportokolók és stílus szolgálatában

           A gyártó elképzelései szerint minden sporttípushoz eltérő felszerelés szükséges. Az adidas cipői és ruházati termékei gyártása során ezt mindig szem előtt tartotta, minőséget kínálva a sportok és általában és a kényelmes viseletek kedvelőinek. A cég mindig kiemelt figyelmet fordított a sportolókkal való együttműködésre, így személyre szabott sporteszközökkel látták el a versenyzőket. Az évek során ez a felfogás mit sem változott, így a márka neve napjainkban is a kényelem és funkcionalitás szinonimája. A gyártó hosszas tesztelés után dobja piacra termékeit, odafigyelve a vásárlói visszajelzésekre. Legyen szó akár sporttermékekről vagy mindennapi viseletről, az adidas neve egyet jelent a kiemelkedő minőséggel.

           adidas cipő webáruház: egy helyen a teljes kínálat

           Természetesen egy ilyen sokrétű gyártó, mint az adidas, a hölgyekre is gondolva, kifejezetten a gyengébbik nem számára készült cipőkből szintén tekintélyes termékpalettával büszkélkedik. Az Originals széria darabjait szinte bármilyen színben megtalálod, de egy fehér sneaker például a hétköznapi vagy akár az alkalmi szettedre is felteheti a koronát. A sport terén emellett a gyártó valamennyi modellje kiváló légáteresztést és ütéscsillapítást kínál, amihez a márkától megszokott menő kinézet párosul. Az adidas női cipők között a smart casual stílus kedvelői is megtalálják a számításukat, hiszen egy kétszínű, arany-fehér vagy fekete-fehér utcai cipő a formális ruházatot is lazává teszi. Az adidas cipő magasszárú modelljeit pedig a hideg időben akár parkával, akár szövetkabáttal is kombinálhatod, stílusosan tartva ezzel melegen lábadat.