Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: ALPHA INDUSTRIES70

ALPHA INDUSTRIES: az amerikai katonai márka

Az ALPHA INDUSTRIES-t 1959-ben alapították az Egyesült Államokban, a Tennesse állambeli Knoxville-ben. A márka eredetileg az amerikai hadsereg hivatalos beszállítója volt, nevéhez fűződik a mára már ikonikusnak számító sötétzöld MA-1 bomber dzseki. Az 1990-es évek elején a márka nyitott a nemzetközi, de még mindig kizárólag katonai piac felé: olyan országok beszállítója lett, mint Argentína, Ausztria, vagy akár Hollandia. Az ALPHA INDUSTRIES csak a 1970-es években indította útjára első civilek számára készült kollekcióját, amik természetesen megőrizték a katonai jellegüket. A márka kínálatában megtalálható férfi és női pólók, felsők, dzsekik és kabátok mind a gyakorlótéri ruházat egyszerűségét és praktikumát idézik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik szeretik a letisztult és a strapabíró ruhadarabokat.

ALPHA INDUSTRIES: katonás egyszerűség most webshopunkban

A 60 éves múltra visszatekintő ALPHA INDUSTRIES eredetileg az Amerikai Egyesült Államok hadseregének volt hivatalos ruházati beszállítója, illetve a NASA számos projektjeiben is közreműködött. A katonai ruhadarabok készítésekor kiemelt fontosságú, hogy a darabok ne csak rendkívül strapabírók, de ugyanakkor praktikusak is legyenek. Bár a márka ma már elsősorban a civil lakosság számára készíti modelljeit, ezeket a kulcsfontosságú tulajdonságait megőrizte: a kínálatában megtalálható ruházati termékek speciális anyaguknak és készítési módjuknak köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak. A kollekció darabjainak színvilágát is katonai gyakorló ruházat színei inspirálták. Az ALPHA INDUSTRIES választékában, csakúgy mint a hadseregben, egyenjogúság van: nők és férfiak számára készült ruhadarabok egyaránt megvásárolhatók. A márka termékpalettáján számos pulóver, póló, dzseki és kabát várja a katonai ruhák stílusának kedvelőit.

ALPHA INDUSTRIES: az egykori hadászati márka most webáruházunkban

Az ALPHA INDUSTRIES által készített darabokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a militarista stílust, a dísztelen, spártai egyszerűségű, és katonai színvilágú ruházatot. A márka tökéletesen megtestesíti a hadsereg puritán légkörét: a kollekcióban megtalálható női és férfi ruházati termékek praktikusak, rendkívül strapabírók, és visszafogott színvilágúak. Számos innovatív ruhadarab fűződik az ALPHA INDUSTRIES nevéhez, hiszen az Amerikai Egyesült Államok hadseregének hivatalos beszállítójaként több hadműveletben öltöztette a katonákat. A márka készítette a mára már ikonikussá vált bomber dzsekit, valamint a tengerészek vízhatlan és hidegálló katonai kabátját. Az egykori katonai márka most a civilek számára tervezett kollekciójában számos elnyűhetetlen, de ugyanakkor letisztult, minimalista darabot kínál. Az ALPHA INDUSTRIES női és férfi ruházati termékei, pólói, pulóverjei, kabátjai és dzsekijei között a katonai stílus kedvelői biztos megtalálják a megfelelő darabot. A márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!