Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

BILLABONG: az ausztrál sportos divat népszerű képviselője

A ausztrál BILLABONG márka megszületésekor még csupán a szörfösök számára tervezett, az életstílusukhoz tökéletesen passzoló laza ruhadarabokat jelentett, mára azonban a fiatalok egyik kedvenc márkájává vált. A divatáru cég által tervezett darabok egyszerre tükrözik a tengerparti élet könnyedségét és egyszerűségét. A márka kínálatában megtalálható férfi és női ruhadarabok, a szörfös életérzést elevenítik meg trópusi növény- és virágmintákkal, bohém színválasztással és laza, a hétköznapokra szánt, lezser szabással. Az évek során a BILLABONG termékpalettája kibővült: a márka nemcsak a tengerparti nyár és a szörfös életérzés szerelmeseire gondol. A választékában olyan eredetileg snowboardosoknak készített dzsekiket, nadrágokat és pulóvereket is felfedezhetsz, amelyek utcai viseletként is kiválóan megállják a helyüket.

BILLABONG webshop, hogy az ausztrál szörfös életérzés számodra is kényelmesen elérhető legyen

A BILLABONG márka nevét egy Ausztráliában jellegzetes természeti jelenségről kapta: a folyók áradása után visszamaradt holtágat nevezték így az őslakosok. A cég a márka indulásakor még csak szörfösöknek készített speciális technikával varrt rövidnadrágokat. A tripla öltésű, rendkívül strapabíró nadrágok hosszú élettartamuk miatt hamar a hullámlovasok kedvenceivé váltak, és a termékek sikerének köszönhetően a márka hamarosan új termékekkel gazdagította kínálatát. Ma már a BILLABONG termékek között nemcsak a deszkások találhatják meg kedvenc sortjukat, de az ABOUT YOU webshopján Te is rátalálhatsz csinos fürdőruhádra vagy a számtalan trendi, utcai viseletre tervezett öltözék szemedet vonzó darabjára. A sportos, laza rövidnadrágoktól kezdve a könnyű nyári ruhákon át, egészen a pulóverekig nagy a választék. A márka gyors ugrást tesz lehetővé a nyárból a télbe, hiszen a snowboard szerelmesei is BILLABONG nadrágban és dzsekiben feszíthetnek a havas lesikló pályákon.

BILLABONG : a fiatalos lazaság divatja ausztrál módra

Bár a BILLABONG termékeit a márka megalapításkor kifejezetten szörfösöknek tervezték, ma már nemcsak a hullámlovas szubkultúra szerelmesei hordják szívesen fiatalosan laza darabjait. A márka sikerének titka, hogy a BILLABONG nem ruhadarabokat, hanem egy életérzést kínál a számunkra. A márka kínálatában megtalálható ruhadarabok trópusi mintái tökéletesen idézik fel a gondtalan tengerparti nyarakat és a felszabadult vidámságot. A termékpalettán természetesen férfi és női ruházati termékek egyaránt megtalálhatók. A BILLABONG nemcsak a szörfös életérzés kedvelőire gondol: kiszélesített kínálatában a snowboardosok számára is kínál hódeszkás nadrágokat és dzsekiket. Válogass te is kedvedre a számtalan póló, rövidnadrág, vagy nyári ruha között, vagy tegyél szert a BILLABONG klasszikus szörfruházatára: egy igazi ausztrál virágmintás bikinire, vagy egy pálmafás fürdőnadrágra. A BILLABONG darabjaival garantáltan te leszel a legmenőbb, akár nyaralásról, akár a hétköznapokról legyen szó.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb BILLABONG Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) BILLABONG márkától férfiaknak!