Az első rendelésed? -20% EXTRA 24.000Ft-tól5

SPOROLJ20Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Az összes termék ettől a márkától: BIRKENSTOCK111
mokka BIRKENSTOCK Papucs 'Madrid', Termék nézet

-12% kedvezmény

BIRKENSTOCK

17.490 Ft19.990 Ft
  • +10
több méretben kapható
barna BIRKENSTOCK Rövid szárú csizmák 'Melrose', Termék nézet

-21% kedvezmény

BIRKENSTOCK

36.990 Ft46.990 Ft
Elérhető méretek: 37, 38, 39, 40, 41
rózsaszín arany / világos-rózsaszín BIRKENSTOCK Papucs 'Madrid', Termék nézet

-13% kedvezmény

BIRKENSTOCK

18.990 Ft21.990 Ft
Elérhető méretek: 37, 38, 39, 40, 41, 42
arany / fekete BIRKENSTOCK Papucs, Termék nézet

-18% kedvezmény

BIRKENSTOCK

17.990 Ft21.990 Ft
Elérhető méretek: 37, 38, 39, 40
szürke BIRKENSTOCK Papucs 'Yao', Termék nézet

BIRKENSTOCK

23.490 Ft
több méretben kapható
konyak / arany BIRKENSTOCK Papucs 'Arizona Big Buckle', Termék nézet

BIRKENSTOCK

46.990 Ft
Elérhető méretek: 41
vérvörös BIRKENSTOCK Papucs 'Arizona', Termék nézet

-31% kedvezmény

BIRKENSTOCK

22.490 Ft32.990 Ft
Elérhető méretek: 37
sárgabarack BIRKENSTOCK Papucs 'Arizona', Termék nézet

BIRKENSTOCK

28.990 Ft
Elérhető méretek: 37, 38, 39, 40, 41, 42
  • 1
  • 2

Birkenstock: kényelem és minőség 1774 óta

A Birkenstock rendkívül hosszú múltra tekint vissza: Johann Adam Birkenstock 1774-ben lett a németországi Langen-Bergheim nevű faluban cipészként regisztrálva. 1896-ban a mester ükunokája fejlesztette ki speciális talpbetétüket, és még ugyanebben az évben két üzletet is nyitott Frankfurtban, ahol cipői illetve speciális betétjei rendkívül nagy sikert arattak. Az első rugalmas, talpboltozat alátámasztó betétjét a márka 1902-ben fejlesztette ki, innen ered a klasszikus Birkenstock szandál prototípusa. A második Világháború után a harctérről visszatérő katonák között vált rendkívül népszerűvé a Birkenstock szandál anatómiai tervezésének köszönhetően. Később, a 70-es évek tájékán az amerikai hippi mozgalom kapta fel a Birkenstock szandálokat, hiszen természetes anyagokból készült modelljei jól beleillettek a Flower-power „vissza a természethez” filozófiájához. Jelenleg a márka több, mint 90 országban van jelen, és egyike azon kevés márkáknak, amiknek a termelése teljes egészében Európában zajlik.

Birkenstock: környezetbarát modellek több generáció óta

A márka számára a környezetvédelem nem csak üres marketing fogás, hiszen már régóta törekszik a környezetbarát termelésre és természetes anyagok felhasználására. Termékeinek alapanyagát jelentős hányadban fenntartható forrásokból szerzi be, illetve a gyártás során felhasznált ragasztóanyag is teljesen környezetbarátnak minősül, hiszen 95%-ban vízbázisú. A Birkenstock volt az első cipőgyártó, aki oldószermentes ragasztóanyagot használt fel a termékeihez, illetve folyamatosan csökkenti a modellek oldószer tartalmát. A szandálok készítéséhez felhasznált parafa és természetes latex is újrafelhasználható. A gumifából kinyert természetes latex számos előnnyel bír mesterséges, kőolajszármazékokból előállított versenytársával szemben, hiszen rugalmas és légáteresztő. A természetes anyagok nemcsak a környezet számára optimálisak, de a lábbelik viselőinek komfortérzetét is növelik. A Birkenstock folyamatosan törekszik arra, hogy ne csak a termékei és azok előállítása, de az általuk forgalmazott modellek csomagolása illetve szállítmányozása is a lehető legkörnyezetbarát módon történjen.

Birkenstock: a kényelem több évszázados német nagykövete az ABOUT YOU webshopban

A Birkenstock papucsait illetve lábágyait a talp magját alkotó parafából készült réteg teszi különlegessé. Ez a speciális parafa réteg gondoskodik arról, hogy minden léptünk puha és gördülékeny legyen. A Birkenstock webshop kínálatában most nem csak a márka sikerdarabjainak számító papucsait és klumpáit találhatjuk meg, de számos félcipők, sőt csizmák közül is válogathatunk. Természetesen a márka termékpalettáján férfi, női is gyermek modellek egyaránt megvásárolhatók, nem csak a hagyományos színekben, hanem modern, trendi árnyalatokban, sőt, akár fémes felülettel is. Akár egy tradicionális, old-school szandált keresünk, akár egy harsány színű, formabontó darabot, az ABOUT YOU webshopban biztos megtaláljuk a márka kínálatából az ízlésünknek és az évszaknak megfelelő modellt.

PayPalMastercardVisaFizetés utánvéttelGLSMagyar Posta
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.**Teljes összeg ÁFÁ-val5) Az akció eddig érvényes: 2021.10.28 (23:59). További feltételek itt: https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2021 About You AG & Co. KG