Ugrás a fő tartalomra

ABOUT YOU Fashion Week: Akár -40% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Cipők140

Birkenstock papucs a környezettudatos gyártótól

A Birkenstock márka megalapítása Johann Adam Birkenstock nevéhez fűződik. Birkenstock 1774-ben alapította cégét a németországi Langen-Bergheimben. Később ükunokája, Konrad vette át a céget és ő volt az aki először készített anatómiailag kialakított talpbetétet az egészséges viselet érdekében. Amellett, hogy a Birkenstock papucsok nagyon kényelmesek, azt is érdemes megemlíteni, hogy a márka mindent megtesz a környezetvédelem érdekében. Preferálják a természetes anyagokat, úgy mint a latex és a parafa a szintetikus, kőolaj alapú termékekkel szemben. Minden Birkenstock papucs, szandál és cipő Európában készül és a márka nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát szállításra és csomagolásra is. Egy Birkenstock papucs magas minőségéről az is tanúskodik, hogy ezek a papucsok nagyon hosszú életűek, szinte elnyűhetetlenek. Ha otthoni viseletre fogod használni, vagyis nem piszkolódik be a papucs akkor hosszú évekig hű társad lesz.

Birkenstock papucs nőknek a kényelem érdekében

A Birkenstock papucsok legnagyobb része parafa talppal készül. A parafa az egyik legkönnyebb fa a világon ezért a papucsok meglepően könnyűek. Ez a fafajta szuper rugalmas is így megfelelő támaszt ad majd talpadnak és sarkadnak az olyan kemény felületeken is mint az aszfalt vagy a járókő. Attól függően, hogy mihez vagy szokva vagy mi a legkényelmesebb neked többféle modell közül választhatsz. Birkenstock papucs nőknek készül egy pánttal, ami csak a lábfejed elülső részét tartja, két pánttal ami a boka alatt is tart és olyan is létezik, amelyik lábujjelválasztós. Ez utóbbihoz hozzá kell szokni. Lehet, hogy az első pár nap kidörzsöl majd a két lábujjad között de néhány nap után hozzászokik a bőr és nem is fogod érezni. A Birkenstock papucsok talpa csúszásmentes anyagból készül a nagyobb biztonság érdekében. Ha nem szeretnél bőr vagy műbőr papucsot, választhatsz 100% szintetikus anyagból készült papucsot is. Ezt könnyebb lesz tisztán tartani, így ha sokat tevékenykedsz a konyhában vagy az udvaron ez lesz a jó választás.

A divatos Birkenstock papucsok világa

A női Birkenstock papucsok az utóbbi években nagyon divatosak lettek. Amit egykor csak kórházi dolgozók hordtak ma ott van fiatalok és idősek lábán egyaránt. Férfiak, nők, hippik és irodai dolgozók egyaránt viselik és a gyártó több tucat modellel kedveskedik nekünk, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Egy fémes, arany vagy ezüst színű Birkenstock papucs szuper lesz a koncertre, ahol órákat fogsz állni. Egy ujjelválasztós papucsnál semmi sem lesz kényelmesebb kutyasétáltatáshoz vagy a tópartra. Ha pedig otthoni viseletre keresel papucsot miért ne választanál egy tradicionális fekete egy csatos Birkenstock papucsot, amely zoknival is hordható és bármihez menni fog.