Érintés nélküli kiszállítás: 2-7 munkanap5

Boohoo
193 termék
Követés

Boohoo: friss, fiatalos és szemtelen – csak csajoknak

Végre egy márka, ami nem veszi túl komolyan a divatot! A 2006-ban Egyesült Királyságban megalapított Boohoo cégfilozófiája a következő: dolgozz keményen, érezd jól magad és semmi dráma! A márka kollekciója tökéletesen tükrözi ezt az életvidám és rendkívül pozitív életfelfogást: a termékpalettán megtalálható darabok játékosak és dinamikusak, szinte minden darabjában van egy apró, nem várt csavar, ami igazán megkapóvá teszi a Boohoo modelljeit. Egy nem várt helyen lévő kivágás, egy nem a szokásos helyen lévő fodor: a márka tervezői úgy játszanak a divattal, hogy modelljei játékosak, de ugyanakkor mégis megadják a tiszteletet a klasszikus modelleknek. A Boohoo női kollekciója tökéletes választás, ha a divat számodra csak szórakozás!

Boohoo: a játékos és egyben környezettudatos márka most webshopunkban

Bár a Boohoo rendkívül fiatal márka, de sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ma már a tőzsdén is jegyzik részvényeit. A 30 alatti hölgyeknek szánt kollekciójában szinte minden darabot megtalálhatunk, amire egy női ruhatárban szükség lehet: ruhák, topok, szoknyák, nadrágok, sőt kabátok és dzsekik is várják a vásárlókat. Bár a kollekcióban található ruhák frissek és szemtelenek, viszont van amiben a Boohoo nem ismer tréfát, ez pedig a cég társadalmi felelősségvállalása. A márka megalapítása óta számos jótékonysági akciót, projektet kezdeményezett, többek közt pénzt gyűjt a rákos tinédzserek számára. Klímatudatosságának köszönhetően fenntartható fejlődés elkötelezett híve: boltjaiba visszaviheted megunt ruháidat, hogy azokat újrahasznosítsák. A márka pont olyan, mint a mai fiatalság: játékos, életvidám, de ugyanakkor felelősségteljes is.

Boohoo: a csajos márka megvásárolható webshopunkban

Modern világunkban a szinte mindenki számára elérhető internetnek és különböző eszközöknek köszönhetően szinte minden egyre egyszerűbb és hatékonyabb. Miért ne élvezhetnénk ezeket az előnyöket vásárlás közben is? Ma már nem kell napokat rászánnunk arra, hogy felkutassuk a megfelelő darabokat: az ABOUT YOU-n keresztül pár kattintással és néhány szűrő segítségével felugranak a keresett ruhák, nadrágok, szoknyák, pulóverek, vagy kabátok. A Boohoo rajongója vagy, és szeretnél tetőtől talpig a márka kínálatából felöltözni? Ma már ennél mi sem egyszerűbb: keress rá webáruházunban a márka termékeire, nézd végig a kínálatot, és pár kattintással vásárold meg az új kedvencedet. Akár a laptopodon böngészel, akár az okostelefonod applikációján keresztül, a márka kínálatában így biztosan megtalálod azt, amire éppen szükséged van.