Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: bugatti28

bugatti: nem minden autó, ami Bugatti

A bugatti cégdivatmárkának – a névazonosságon túl – nem sok köze van az ismert autómárkához. Az 1947-ben alapított, kezdetben bérmunkában férfi konfekciót gyártó, német Birkmann cég 1978-ban új férfi kabátmárkája forgalmazására jól hangzó olasz nevet keresett. A rendhagyó módon, kisbetűvel írt „bugatti” márkanevet a cég marketingfőnöke egy milánói telefonkönyvből, találomra választotta ki. A márka kínálata rendkívül dinamikusan bővült, és ma már felöleli a teljes férfidivatot. Cipőket, különböző bőrárukat éppúgy megtalálsz ebben a terjedelmes kínálatában, mint klasszikus öltönyöket és zakókat. A választék legfiatalabb része a hölgyeknek szánt, vonzó kollekció. A szebbik nem nagy örömére a varázslatos ruhák, szoknyák, nadrágok, kabátok mellett a csajos lábbelik: az elsőrangú csízmák, a dögös csizmák, a csinos körömcipők, az elegáns szandálok és a kényelmes sportcipők sora kapható már a bugatti márkanév alatt.

bugatti: dolce vita német minőségben

A cégcsoporttá szerveződött, kiterjedt vállalkozás kezdetektől a Birkmann család tulajdonában volt. Ma már a harmadik generáció tagjai vezetik a kulcsmárka után immár bugatti nevet viselő, sikeres divatvállalkozást. Az olasz hangzás ellenére ízig-vérig német brand első osztályú termékei igazi dolce vita életérzéssel ajándékoznak meg Téged is, ha a webshopon is elérhető, kiváló alapanyagokból készült, tetszetős darabjai közül választasz magadnak új kedvenceket. Férfiaknak szánt, különböző vonzó, divatos holmikat éppúgy megtalálsz ebben a terjedelmes kínálatban, mint klasszikus öltönyöket és zakókat. A hölgyeknek kínált portékákból választva könnyen elérheted, hogy sulitársaidnak, kolléganőidnek, barátnőidnek elálljon a lélegzete, amikor megjelensz közöttük. Ezeket a cuccokat hordva akár úgy is érezheted, hogy egy elegáns Bugatti volánja mögött ülsz.

bugatti webshop: olasz design német minőségben

Ha szeretnél Te is olyan, valóban trendi holmikat, amelyekben alkalomhoz illően sportos, ugyanakkor elegáns outfittel jelenhetsz meg a suliban, a melóban vagy éppen valamelyik pörgős buliban, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ülj a számítógéped elé, vagy vedd elő a tabletedet, okostelefonodat, majd helyezd magad kényelembe, kattints az ABOUT YOU weboldalra, és élvezd a probléma nélküli online-vásárlás minden előnyét! Kapcsolj ki, hagyd, hogy elcsábítsanak a Bugatti webshopjában kínált női és férfi modellek, dobd fel a napodat egy igazi kalandtúrával a bugatti webshop trendi cuccai, a macsós férfiholmik vagy éppen a sikkes női gardróbtartozékok között, melyeket most elérheted az ABOUT YOU webshopján keresztül! Ha szeretnél kitűnni a többiek közül, vásárolj dögös bugatti szerelést!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb bugatti Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) bugatti márkától férfiaknak!