Burberry: az angol luxusmárka, amely meghódította a világot

A londoni székhelyű Burberry márkát 1856-ban alapította Thomas Burberry. A cég megalapítása óta nemcsak a divatos megjelenésről gondoskodik, de számos innováció fűződik a nevéhez. A Burberry ház újítása volt a gabardine anyag kifejlesztése, mely teljesen vízálló, de egyben légáteresztő is. Több expedíció is használta az ebből az anyagból készült ruhadarabokat. A márka ikonikus kabátját a „trench coat”-ot eredetileg katonai használatra tervezték, és csak később, a háború után vált a civilek divatos ruhadarabjává. Számos híresség viseli szívesen a márka luxusdarabjait. A Burberry gazdag termékpalettáján azonban nemcsak ruházati termékek, kiegészítők, de parfümök és egyéb kozmetikai termékek is megtalálhatók. Férfi és női napszemüvegei a mindennapokba egy csipet luxust csempésző, népszerű termékek.

Burberry webshop, hogy kedvedre szörfözhess a luxusmárka kínálatában

A több, mint 163 éves múltra visszatekintő angol márka megalapítása óta a divat élvonalában van. A Burberry márka történetében azonban számos érdekességre is bukkanhatunk. Kevesen tudják, hogy Roald Amundsen a Burberry cég által készített gabardine ruházatban hajtotta végre az emberpróbáló expedícióját a Déli-sarkon, sőt, George Mallory is Burberry-ben indult meghódítani a Mount Everestet 1924-ben. Azóta a Burberry profilt váltott és prémium divatmárkává nőtte ki magát. A márka termékeinek viselése egyet jelent a kényeztető luxussal, legyen szó akár ruházati termékekről, akár kiegészítőkről. A prémiummárkák kedvelői szívesen viselik a Burberry visszafogott eleganciájú modelljeit. Ha a különféle trendi női és férfi Burberry napszemüvegek közül választasz, akkor a tehetősebb vásárlók között is népszerű modellek egyikét viselheted Te is.

Burberry webshop: az angol prémiummárka otthonról elérhető termékei

A divatvilág élvonalába tartozó angol Burberry márka már több, mint egy évszázada van jelen a piacon. Számos nagyszerű újítás fűződik nevéhez, többek közt a vízhatlan, de ugyanakkor légáteresztő gabardine innovációja. A márka jellegzetes kockás mintája már messziről is könnyen felismerhető, és a luxusmárka legnépszerűbb darabját, a Burberry trench kabátot számos híresség viseli szívesen. Jó hír a prémium márka szerelmeseinek: a Burberry termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! A prémiummárka kiegészítői közül választva most a luxus világának egy darabja lehet a Tied.