Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: BURTON39

BURTON: a hódeszkások kedvenc márkája

Az 1977-es vermont-i alapítású Burton ma már a legmenőbb snowboardosok kedvenc márkájává nőtte ki magát. A márka a nevét az alapítójáról kapta, aki ennek a sportnak szenvedélyesen szerelmese. Hozzáértésének köszönhetően számos innovációval forradalmasította a hódeszkázást, és tette még élvezetesebbé a sportolást a lesiklópályák ördögei számára. Jake Burton Carpenter a mai napig hódol kedvenc sportjának, és keresi a jobbnál jobb pályákat. Tervezőcsapata aktív snowboardosokból áll, akik elsőkézből tudják, mire van szükség a pályákon a havon kívül. A márka számos sportverseny és sportoló kiemelt támogatója, ezzel segíti a deszkásokat és a deszkás sportot. A BURTON webáruházban a kifejezetten síelésre és hódeszkázásra kifejlesztett férfi és női dzsekik és aláöltözetek mellett bárki által hordható kültéri kabátokat, tetszetős pulóvereket, sőt a márka nevével fémjelzett kiváló minőségű pólókat és nadrágokat, kiegészítőként pedig akár speciális kesztyűket is találsz. Jó, ha beszerzed őket, hiszen a parti pályazárás után is folytatódik!

BURTON webshop: a havas lejtők fenegyerekeinek szánt termékek online

A BURTON ma már a világ szinte minden országában megvásárolható, és bár a központja továbbra is Vermont-ban található, a világ számos síparadicsomában jelen vannak tervezői, többek közt Ausztráliában, Ausztriában, Kanadában, sőt Japánban is. A BURTON számára a legfontosabb, hogy a márka darabjai a lehető legkényelmesebbek és egyben nagyon praktikusak legyenek. Természetesen azt sem tévesztik szem elől, hogy termékeik könnyen felismerhetőek legyenek az igazi “cool” dizájn miatt. Miután beszerezted a BURTON webshopban legújabb öltözékeid, akkor a Hütte-partikon – akár egy laza rövidnadrágban és ujjatlan felsőben is – Te is sztár lehetsz.

BURTON: az igazán laza amerikai sportmárka

Jó hír az extrém sportok szerelmeseinek: az amerika BURTON márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! A BURTON a snowboardozás igazi szakértőjének számít: tervezőcsapata kizárólag olyan kreatív tervezőből és mérnökből áll, akik háta mögött hosszú évek snowboardtapasztalata áll. A csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy a deszkázást ne csak egyre kényelmesebbé, de növekvő mértékben biztonságosabbá is tegyék. A márkának, azonkívül, hogy számos sportolót támogat, saját csapata is van. Légy most te is a BURTON legenda részese, vásárolj magadnak néhányat az összetéveszthetetlen dizájnú cuccokból. Ez annál is könnyebb lesz, mivel a márka nemcsak férfiak számára kínál tényleg nagyon trendi termékeket, a hölgyek ugyanúgy megtalálhatják a sportághoz, vagy éppen valamelyik téli programjukhoz illő, nekik tetsző felölteni valókat. A BURTON darabjaival király lehetsz a pályákon!