Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

CAMEL ACTIVE: a kalandvágyók kedvelt márkája

Az 1980-as években alapított német márkát elsősorban azoknak a mindig új kalandok és felfedezésekre szomjazó férfiak és nők számára javasoljuk, akik a nehézségekben és zord körülményekben is a kihívást és izgalmat látják. A márka fő inspirációja az 1980 és 2000 között futó Camel Trophy volt. A durva terepeken és emberpróbáló körülmények között zajló verseny tökéletesen megtestesíti a márka filozófiáját: a természeti viszontagságokkal szembeszálló és azon felülkerekedő felfedezők sikerélményét. Ebben a szellemiségben készülnek a márka rendkívül strapabíró és praktikus modelljei, melyek nemcsak kitűnő minőségűek, de időtállók is. A márka kínálatában természetesen női és férfi modellek egyaránt megtalálhatok, hiszen a világ felfedezésének és megismerésének vágya nem csak a férfiak privilégiuma.

CAMEL ACTIVE: a nyughatatlan felfedezők kedvencei most webshopunkban

A CAMEL ACTIVE fő filozófiája, hogy a világ csak arra vár, hogy felfedezzük és számos kalandot tartogat azoknak, akik bátran nekivágnak a utazásnak, kontinenstől és körülményektől függetlenül. A márka által tervezett kollekcióban azonban nemcsak a világ felfedezésre tervezett darabok találhatók meg, hanem a hétköznapokban is bátran viselhető városi viseletek is. A termékpalettán nemcsak robosztus, és kiváló minőségű bőrből készült lábbelik, csizmák, bakancsok vásárolhatók meg, de ruházati termékek, ingek, nadrágok, pulóverek, sőt zakók széles választéka is várja a férfi vásárlókat. A CAMEL ACTIVE természetesen a hölgyekre is gondol: a kínálatban számos cipő, csizma és bakancs várja a praktikus és időtálló termékeket kedvelő női vásárlókat, hiszen a praktikum és a minőség sosem megy ki a divatból.

CAMEL ACTIVE webáruház: a praktikum és minőség márkája

A márka a fast fashion tökéletes ellentéte: darabjait csak és kizárólag kiváló minőségű, visszafogott színvilágú anyagokból készíti, így garantáltan hosszú ideig társaink lesznek akár a hétköznapjainkban, akár kalandozásaink közben. A boltjárástól és vásárlás nyűgjétől idegenkedők most fellélegezhetnek: az ABOUT YOU weboldalán keresztül néhány kattintással beszerezhetik azt a darabot, ami hosszú éveken át kedvenc outfitjük lehet. A márka elnyűhetetlen, és klasszikus darabjai körültekintő tervezésüknek köszönhetően soha nem lesznek idejét múltak. A kínálatban megtalálható női és férfi ruházati termékek és lábbelik egymással kitűnően kombinálhatók, így néhány alapdarab beszerzésével nemcsak az öltözködésre szánt időt takaríthatjuk meg, de ruhatárunkat is harmonikussá tehetjük. Sőt, hogy a szett teljes legyen, a CAMEL ACTIVE a kiegészítőkről is gondoskodik: választékában most számos táska, pénztárca és hátizsák várja a vásárlókat.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb CAMEL ACTIVE Black Friday Akciókat.