Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: CAPRICE127

CAPRICE - mintha a levegőben járnál

A CAPRICE egy német cipőmárka, amely története a cipőgyárairól híres Pirmasensből indult, és mára már Európa egyik vezető cipőmárkájává nőtte ki magát. Most az ABOUT YOU webshopjából is megvásárolhatod termékeit, melyek az urban trendeket követik, és abszolút kényelmet biztosítanak a lábaknak egész napra. A márka által alkalmazott vezető kényelmi technológiának köszönhetően olyan érzésed lesz ezekben a cipőkben, mintha a felhőkön járnál. Ma a divat és a kényelem már nem két összeegyeztethetetlen fogalom és a CAPRICE célja, hogy a divatkövető nőket vonzza termékeivel, ugyanakkor a technikai innovációikat több bejegyzett európai szabadalom is védi. A cipőket Németországban tervezik, ám a gyártás a világ több pontján valósul meg, így kiváló ár-érték arányban tudja kínálni a cég a termékeit.

Mitől olyan kényelmesek a CAPRICE cipők?

Mint már említettük, a CAPRICE számos innovatív technológiát használ cipői és szandálai gyártásakor. Az újonnan kifejlesztett CLIMOTION® technológia a lágyság, a rugalmasság, a párnázottság és a hőszabályozás dinamikus ötvözetét kínálja, amely páratlan sétaélményt biztosít. A márka talpbetétiben akár 300 légbuborék gondoskodik az optimális légáramlásról és az ideális láb hőháztartásról minden lépésnél. Az innovatív Blue Grip talpszerkezet a speciális bordázott technológiákának köszönhetően kiváló tapadás- és csúszásállóságot biztosít. A rugalmas innovációs elemek emellett kiválóan alkalmazkodnak a különböző talajviszonyokhoz és stabilizálják a talpfelületet. A Blue Oxygen talp nyílásain friss levegő áramlik a cipőkbe, így folyamatosan oxigénnel látja el azok belsejét. A CAPRICE által kifejlesztett ANTISHOKK saroktechnológia pedig jelentősen növeli a járási kényelmet., hiszen az egyes lépések által a gerincet és az ízületeket érő ütések elnyelődnek, így az egész test tehermentesül.

Bőrcipők és szandálok a CAPRICE online shopból

A CAPRICE a bőrre esküszik és ez vált a cég filozófiájává, hiszen a kiváló minőségű és puha bőrhasználat határozza meg a márkát. A bőrt a legnagyobb precizitással és szakértelemmel dolgozzák fel, mindezt kézműves eljárásokkal. A cég elsősorban női félcipőkre és szandálokra koncentrál, így mindkét kategóriában széles termékpalettáról választhatsz. A CAPRICE a szandáljaik mellett sportosabb cipőket is kínál, melyek választéka szintén igen széles, így a klasszikus fűzős változatok mellett belebújós darabokat is találhatsz. A CAPRICE cipők általában szolidabb színekben készülnek mivel a márka a természetességre törekszik. Így ezeket a cipőket nagyon egyszerű kombinálni más ruhadarabokkal is.