Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Chiemsee: a sportos és laza divat Németországból

A Chiemsee márkát egy testvérpár alapította Németországban, a bajor Chiem tó partján, ahol hobbijuknak, a windszörfözésnek hódoltak. Mint oly sok márka alapítója, ők is a szenvedélyüknek köszönhetik sikerüket, hiszen a széllovaglás és az ezzel kapcsolatos felszerelés és ruházat az, amihez a legjobban értettek. A cég megalapításakor a két testvér a család garázsát alakította át szörfkuckóvá, és itt árulta pólóit és szörfök tartozékait. A márka kezdetekben csak kis cégként működött, de hamar népszerűvé vált a laza és sportos divat kedvelői között: ma már világszerte több országban jelen van. Kínálatában női és férfi ruházati termékeket egyaránt megtalálhatunk, akár vízparti nyaralásra, akár csak a hétköznapokra keresünk megfelelő ruházatok. A Chiemsee termékpalettáját a hódeszkás sportra is kiterjesztette: számos snowboard kabát és nadrág áll a vásárlók rendelkezésére.

Chiemsee webshop: a népszerű német márka most online!

Az 1982-ben alapított márkát Németország egyik legszebb tavának pártján hívta életre egy széllovagló testvérpár. A minden szabadidejüket windszörfözéssel töltő testvérek a család garázsában indították útjára a mára már világszerte népszerű márkát. Kezdetekben csak pólókat és a szörf alkatrészeket árultak, de termékeik hatalmas sikere miatt hamar kiszélesítették a termékpalettájukat. A márka kínálatában ma már nemcsak női és férfi fürdőruhákat találhatunk meg, de laza városi viseleteket is. Tréning felsők és pólók széles választékából válogathatunk, sőt, a márka termékei között a hódeszkás sport szerelmesei is megtalálhatják a megfelelő kabátot, vagy speciális snowboard nadrágot. A Chiemsee ruhái kitűnően kombinálják a laza szörfös életérzést, és a német precizitást.

Chiemsee webáruház: a szörfös életérzés és német precizitás találkozása

A legtöbb népszerű sportmárka az alapító sportszenvedélyéből született, legyen szó kosárlabdáról, futásról, vagy deszkázásról. Természetesen nem történt ez másként a német Chiemsee márka születésekor sem. Kezdetekben, a 80-as évek elején a széllovas testvérpár a családi garázsban árulta termékeit, amit a helyi fiatalok hamar elkapkodtak. A kis családi vállalkozás mára nemzetközi piacvezető sportmárkává nőtte ki magát, melynek kínálatában már nemcsak hullámlovaglással kapcsolatos termékeket találhatunk. A márka az elmúlt 35 év alatt termékpalettáját jelentősen kiszélesítette: kínálatában már a hódeszkások is megtalálhatják azt a sportruházatot, ami nemcsak jól néz ki, de a minőség tekintetében is verhetetlen. A márka darabjai nem csak sportoláshoz elsőrangúak, de laza utcai viseletként is megállják helyüket. A népszerű márka természetesen nők és férfiak számára is tervez sportruházatot, legyen szó tréning felsőről, pólóról, kabátról, vagy egy szuper fürdőruháról vagy nadrágról, melyeket most könnyen beszerezheted az ABOUT YOU weboldalán.