Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: CINQUE140

Cinque: az olasz stílus kedvelőinek

Az olasz Linea Cinque igazi csapatmunka: öt jól működő olasz divatipari vállalkozás fogott össze, és alapította meg a márkát 1981-ben. Az „Ötös”, vagyis Cinque, ekkor bocsátotta útjára az első, rendkívül finom merinói gyapjúból készített kötöttáru kollekcióját. Körülbelül tíz évvel később, 1990-ben a márka népszerűségének köszönhetően kiszélesítette termékpalettáját, és termékei immár Olaszország teljes területén elérhetővé váltak. Ma már Európa számos országában, többek között Ausztriában és Belgiumban is megvásárolhatók a márka kiváló minőségű és exkluzív ruházati és kötöttáru termékei, sőt modelljei rendkívül sikeresek az oroszországi piacon is. A Cinque kötöttáru divatmárka termékeit elsősorban azoknak ajánljuk, akik a hétköznapokba is szeretnének egy csepp luxust csempészni, hiszen a 100% merinói gyapjúból készült pulóverek és kardigánok viselése a rideg hétköznapokba is puhaságot hoznak.

Cinque: elegancia és stílus olasz módra

Bár kezdetekben a márka elsősorban kizárólag kötöttáruk gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, a márka a kedvező fogadtatásra való tekintettel hamar új termékekkel szélesítette ki fő profilját. A Cinque kínálatában nők és férfiak számára készült termékek egyaránt megvásárolhatók. Mivel a márka évente több kollekcióval jelentkezik, minden évszakra megtalálhatjuk évszaknak és a folyton változó divatirányzatoknak leginkább megfelelő modellt. A modellek a körültekintő tervezésnek köszönhetően egymással kitűnően kombinálhatók. A termékpalettán természetesen nem csak a hétköznapokra, de ünnepi alkalmakra is találhatunk igényes és stílusos darabokat. Legyen szó üzleti tárgyalásról, munka utáni kikapcsolódásról, vagy egy kellemes színházi estéről, a Cinque olasz tervezésű modelljeivel tetőtől talpig felöltözhetünk.

Cinque: az olasz elegancia most online

Szerencsére ma már nem kell messzire utazni, ha a népszerű márka termékeire vágyunk, hiszen a Cinque kiváló minőségű és stílusos modelljeit otthonunk kényelméből megvásárolhatjuk az ABOUT YOU webshopján kerestzül. A márka online kínálatában az urak az üzleti alkalmakra számos öltöny, zakó és ing közül válogathatnak, sőt, kabátok és nadrágok széles választéka is rendelkezésükre áll, de a kínálatban természetesen a hétköznapokra szánt farmerek, hosszúujjú felsők, valamint pólók is megtalálhatók. A hölgyek számára is rendkívül széles kínálattal kedveskedik a Cinque: nemcsak a márka legendás minőségi kötöttárui vásárolhatók meg, de blúzok, szoknyák, ruhák, blézerek, sőt, alkalmi darabok is. A márka prémium minőségű termékeivel stílusossá és minőségivé tehetjük megjelenésünket, mindezt természetesen az olasz divat jegyében.