Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: DKNY157

DKNY: finom és letisztult tervezés, magas színvonal

Donna Karan, a DKNY megalapítója, a világ egyik legsikeresebb női divattervezője, aki tulajdonképpen már megszületésekor a ruhák világába csöppent: édesanyja híres modell, édesapja pedig szabó volt. Karan karrierje szinte egyenesen vezetett a sikerhez: divattervezői tanulmányai után Anne Klein asszisztense lett, majd nemsokára megalapította saját divatházát. Karan természetesen nem csak Haute Couture, vagyis a kifutók világára szánt divatot tervez, hétköznapi viseletre szánt Prêt-à-Porte kollekciója is igen népszerű. A DKNY márkát azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlják, akik szeretik a puritán egyszerűséget és az apró, finom kidolgozású részleteket: a kollekció elemei nem hivalkodók, kifinomult ízlésvilágukkal mégis felhívják magukra a figyelmet. A márka termékei között nemcsak változatos fazonú és színű ruhákat és szoknyákat, de pulóvereket és kabátokat is találsz. Az öltözeted harmóniáját a divatház számtalan, különleges tervezésű kiegészítővel teszi teljessé.

DKNY webshop: a világhírű tervező modelljei online is egyszerűen elérhetők

A kollekciót tervezője kifejezetten fiatal, dinamikus, városi nőknek alkotta meg, elérhető áron. Célja az volt, hogy 7 kiváló minőségű és jól illeszthető ruhadarabbal a teljes női ruhatárat lefedje, melyek a hétköznapi ruházattól az alkalmi megjelenésig bármikor kitűnően megállják a helyüket. A divatház új vonalának rendkívüli népszerűsége miatt Karan termékkínálatát 1991-ben kiterjesztette férfiak számára tervezett modellekre is. A több, mint 30 éve sikeres márkát megtalálhatod az ABOUT YOU webshopjában: izgalmas szabású koktél- és csipkeruhák, változatos mintájú pulóverek, felsők és nadrágok közül válogathatsz, miközben az ezekhez tökéletesen passzoló táskákat is találsz itt, mindezt természetesen a márkától megszokott letisztult, egyszerű dizájnnal és kiváló minőséggel.

DKNY: a világhírű amerikai prémiummárka

A DKNY szakmai körökben is igen elismert: a tervezőjét többször is kitüntették az Amerikai Divatkritikusok Díjával. A márka által forgalmazott öltözékek mindegyike a tervezőjükre jellemző tartózkodó eleganciát képviseli. A DKNY kollekciójában olyan szolid, visszafogott öltözékeket vásárolhatsz meg, amelyek nem extravagánsak, mégis rendkívül mutatósak. A DKNY webshopban vásárolt, a megjelenésedet magabiztossá tevő cuccokkal – bármely évszakban – megérdemelten arathatsz sikert a munkahelyeden és a barátaid körében is. Ne felejtsd el: a stílus a részletekben rejlik! A webáruházból beszerzett ruházati cikkekkel outfited egészen biztosan kifogástalan és egyedi lesz. A változatos termékpalettából kedvedre válogathatod össze az egymással remekül kombinálható részeket. Próbáld ki!