ESPRIT logó
EDC BY ESPRIT logó
Esprit Collection logó
Esprit Maternity logó
ESPRIT SPORTS logó
Esprit Curves logó
Termékek márkára szűrve
Az összes termék ettől a márkától: ESPRIT703

Készen állsz a nyárra?

Már alig várjuk a nyarat, és az ESPRIT legújabb darabjait. A könnyed ruhák és a menő overálok igazán látványosak, és megerőltetés nélkül teszik a nyári outfitedet stílusossá és trendivé - akár kiegészítők nélkül is. Egy szellős szoknya vagy könnyed short nyári toppal kombinálva az új kollekció egyik nagy kedvence, mert laza megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Könnyed alapdarabok

Hagyd, hogy inspiráljunk és alkoss olyan egyszerű nyári outfiteket, amik napsütést és meleget sugároznak! Egy extra tipp: Az ESPRIT kollekciójának számos darabja lyocellből készült, amik remekül hűsítenek a forró nyári napokon.


Esprit: a fenntartható fogyasztás divatdiktátora

Az Esprit márka magas minőségű ruhadarabjai nem szorulnak bemutatásra, de azt kevesen tudják, hogy az Esprit elkötelezett támogatója a fenntartható divatnak. Az Esprit 2019-ben megnyerte a legátláthatóbb divatmárka címét. Mindamellett, hogy az Esprit választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének és testalkatának megfelelő ruhadarabot, lábbelit vagy kiegészítőt, a márka felelősséget vállal a gyártási folyamatokért is. Aki számára fontos a fenntartható fejlődés, az emberi és állati erőforrások tiszteleben tartása, de ugyanakkor a divatos megjelenést sem tartja elhanyagolható szempontnak, az nyugodt szívvel választhatja a márka darabjait, melyben férfi, női és gyermek ruhadarabok egyaránt megtalálhatók.

Esprit webshop: a legnépszerűbb termékek egy helyen

Az Espriti webáruházában megtalálható ruhadarabok nem csak a divattrendeket követik, hanem egyúttal környezettudatosak is. Az Espirit nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általa forgalmazott termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségi kihívásoknak, ugyanakkor fair módon készüljenek. Az Esprit nemet mond a gyermekmunkára, és nagy gondot fordít arra, hogy az általa forgalmazott ruházati cikkek környezetbarátok legyenek. Ezen törekvésük gyümölcseként 2019-ben a márka megnyerte a legátláthatóbb divatmárka címet, mely híven tükrözi az Esprit szellemiségét. Az Esprit kínálatában minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és testalkatának megfelelő darabot, a hétköznapi ruházattól kezdve egészen az alkalmi megjelenésig, és nyugodt lelkiismerettel viselheti azt. Az Esprit 1968 óta garancia a divat és a minőség iránti elkötelezettségre, és webshopjában most az otthonod kényelméből, vagy akár utazás közben választhatod ki gardróbszekrényed új lakóit.

Esprit: a történet a márka mögött

A márka alapító tagjai 1963-ban Kaliforniában találkoztak. Doug Tomkins éppen stoppolt, Susie Russell pedig felvette őt. Útjuk rögtön összefonódott: három hónappal később összeházasodtak, öt évvel később pedig megalapították az Esprit márkát. A márka azóta is töretlen népszerűségnek örvend minden korosztályban, és híven tükrözi az alapítók szellemiségét. A cég elkötelezett híve a környezettudatosságnak és a beszállítokkal való fair playnek, illetve a társadalmi felelősségvállalásnak. A webshopjában most az otthon kényelméből lelkiismeret-furdalás nélkül választhatjuk ki a nekünk tetsző darabokat. A Esprit webáruház kínálatában nemcsak férfi-női és gyermek ruházati termékek, de kiegészítők is széles választékban megtalálhatóak, a hétköznapi viseletektől kezdve az alkalmi megjelenésig. Az Esprit webáruházban most kényelmesen, sorbanállás és kockázat nélkül nélkül intézheted a vásárlást. És ne feledd: az Esprit garancia nemcsak a magas minőségű, divatos megjelenésre, hanem a fenntartható fejlődésre is.