Ugrás a fő tartalomra

Nagy Őszi AKCIÓ: Akár -50% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Az összes termék ettől a márkától: ESPRIT1 366

Esprit: a fenntartható fogyasztás divatdiktátora

Az Esprit márka magas minőségű ruhadarabjai nem szorulnak bemutatásra, de azt kevesen tudják, hogy az Esprit elkötelezett támogatója a fenntartható divatnak. Az Esprit 2019-ben megnyerte a legátláthatóbb divatmárka címét. Mindamellett, hogy az Esprit választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének és testalkatának megfelelő ruhadarabot, lábbelit vagy kiegészítőt, a márka felelősséget vállal a gyártási folyamatokért is. Aki számára fontos a fenntartható fejlődés, az emberi és állati erőforrások tiszteleben tartása, de ugyanakkor a divatos megjelenést sem tartja elhanyagolható szempontnak, az nyugodt szívvel választhatja a márka darabjait, melyben férfi, női és gyermek ruhadarabok egyaránt megtalálhatók.

Esprit webshop: a legnépszerűbb termékek egy helyen

Az Espriti webáruházában megtalálható ruhadarabok nem csak a divattrendeket követik, hanem egyúttal környezettudatosak is. Az Espirit nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általa forgalmazott termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségi kihívásoknak, ugyanakkor fair módon készüljenek. Az Esprit nemet mond a gyermekmunkára, és nagy gondot fordít arra, hogy az általa forgalmazott ruházati cikkek környezetbarátok legyenek. Ezen törekvésük gyümölcseként 2019-ben a márka megnyerte a legátláthatóbb divatmárka címet, mely híven tükrözi az Esprit szellemiségét. Az Esprit kínálatában minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és testalkatának megfelelő darabot, a hétköznapi ruházattól kezdve egészen az alkalmi megjelenésig, és nyugodt lelkiismerettel viselheti azt. Az Esprit 1968 óta garancia a divat és a minőség iránti elkötelezettségre, és webshopjában most az otthonod kényelméből, vagy akár utazás közben választhatod ki gardróbszekrényed új lakóit.

Esprit: a történet a márka mögött

A márka alapító tagjai 1963-ban Kaliforniában találkoztak. Doug Tomkins éppen stoppolt, Susie Russell pedig felvette őt. Útjuk rögtön összefonódott: három hónappal később összeházasodtak, öt évvel később pedig megalapították az Esprit márkát. A márka azóta is töretlen népszerűségnek örvend minden korosztályban, és híven tükrözi az alapítók szellemiségét. A cég elkötelezett híve a környezettudatosságnak és a beszállítokkal való fair playnek, illetve a társadalmi felelősségvállalásnak. A webshopjában most az otthon kényelméből lelkiismeret-furdalás nélkül választhatjuk ki a nekünk tetsző darabokat. A Esprit webáruház kínálatában nemcsak férfi-női és gyermek ruházati termékek, de kiegészítők is széles választékban megtalálhatóak, a hétköznapi viseletektől kezdve az alkalmi megjelenésig. Az Esprit webáruházban most kényelmesen, sorbanállás és kockázat nélkül nélkül intézheted a vásárlást. És ne feledd: az Esprit garancia nemcsak a magas minőségű, divatos megjelenésre, hanem a fenntartható fejlődésre is.