Akár -40% EXTRA a prémium termékekre5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Termékek márkára szűrve
Az összes termék ettől a márkától: Fjällräven3

FJÄLLRÄVEN: a svéd sarki róka szakértelme

A FJÄLLRÄVEN outdoor márka Ake Nordin nevéhez fűződik, aki 1950-ben egy kiránduláson bosszúsan tapasztalta, hogy a túrahátizsákok kényelmetlenek. Ekkor született meg fejében a gondolat, hogy saját hátizsákot tervezzen. Hosszas kutatómunka után az akkor mindössze 14 éves Ake rájött, hogyan lehet a túrazsákok kényelmét optimalizálni, és édesanyja Singer varrógépével megkreálta az első hátitáskáját. A prototípus osztatlan sikert aratott, és ennek a szükség által életrehívott kreativitásnak a gyümölcse a tervező által 10 évvel később létrehozott FJÄLLRÄVEN márka. A márka hamar elismertté vált az outdoor piacon, és népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a márka részvényeit már a tőzsdén is jegyzik. A sarki róka lógóval ellátott termékek több, mint 40 országban megvásárolhatok, és nem csak a skandináv országok elsőszámú kedvence.

FJÄLLRÄVEN: a fenntartható outdoor márka az ABOUT YOU webshopjában

A FJÄLLRÄVEN azon outdoor márkák közé tartozik, akik számára a természet szeretete és tisztelete nem csak a túrázást jelenti, hanem aktív környezetvédelmet és a fenntartható termékek gyártását is magában foglalja. A cég filozófiája magáért beszél: „Hagyd jobb állapotban az alaptábort, mint ahogy megtaláltad!”. A FJÄLLRÄVEN 3 fontos gondolat köré rendezi a környezet iránti elkötelezettségét: a fenntartható tervezésre, alapanyagokra és termelésre. Kitűzött célja, hogy az általa készült termékek kiváló minőségüknek köszönhetően hosszútávon használhatóak legyenek, így csökkentve a környezetre rótt terheket. Bár termékeihez felhasznál állati eredetű alapanyagokat, gyapjút, tollat, illetve bőrt, mindezt olyan forrásokból szerzik be, melyek garantálják, hogy az állatokkal humánus módon bánnak. Ezen kívül számos természetjáró projektet is működtet a márka, többek közt a minden évben megrendezett 300 km-es kutyaszán túrát a Skandináv sarkkörön keresztül.

FJÄLLRÄVEN: a hideg szakértője

A svéd FJÄLLRÄVEN outdoor márka nem hiába tartozik a túraruházat és túrafelszerelések élvonalába. A márka választékában nemcsak a generációk óta viselt, és mára már ikonikussá vált hátizsákjait kínálja számos színvariációban, de kínálatában megtalálhatunk prémium kategóriájú, szakértők által tervezett túraruházatot is, mely minden időjárási viszonyoknak megfelel. Férfi és női túradzsekijei eső és szélállók, de a FJÄLLRÄVEN shop termékei között megtalálhatjuk extrém hideg időjárásra szánt tollból készült kabátokat is. A több évtizedes tapasztalat és az innovatív anyagok használata méltán teszi a FJÄLLRÄVEN márkát az egyik legmegbízhatóbb minőségű túramárkává. Legyen szó akár egy könnyű őszi erdei sétáról, vagy egy kimerítő sarkköri expedícióról: az ABOUT YOU webshopban könnyedén megvásárolhatod online a FJÄLLRÄVEN széles kínálatából az igényeidnek leginkább megfelelő túraruházatot és felszerelést.