Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Kiegészítők193

Furla - a megfizethető olasz luxus

A Furla márkát Aldo Furlanetto alapította 1927-ben az olaszországi Bolognában. A kezdetekben csak divatos női ruhák nagykereskedelmi forgalmazását képzelte el, és így az első Furla üzlet is egészen 1955-ig váratott magára. A 70-es években a cég irányítását Aldo gyermekei vették át, és ekkor született meg az első táska- és kiegészítőkollekció. Csak 20 évvel ezután vált a márka nemzetközileg ismertté, ugyanis ekkor nyitották meg üzleteiket többek között Tokióban, Madridban és Németországban. Ma a Furla név világszerte ismert és egyet jelent az olasz kifinomultsággal és luxussal. A márka a megfizethető luxus kategóriába sorolja magát, és arra törekszik, hogy csúcsminőségű táskákat, cipőket és kiegészítőket kínáljon a nőknek.

Különböző anyagból készült táskák a Furla online shopban

Ha luxustáskákról beszélünk, a legtöbb esetben bőrtáskák jutnak az eszünkbe. Azonban míg pár évtizede ez egyértelmű volt, ma már korántsem az, hiszen sok környezettudatos vagy állatovédő vásárló szeretné elkerülni a bőr és szőrme táskákat és ruhákat. Nos, a Furla rájuk is gondolt. A márka 2019-ben kijelentette, hogy kizárólag műszőrmét fog használni kollekcióihoz. Bár a bőrtáskák megmaradtak, más anyagból készült kollekciókat is készít a cég. Ott van például a neoprén anyag, amelyből számos válltáskát és oldaltáskát készül. Aki azonban a legjobb minőségű bőrből készült táskák szerelmese, természetesen az is megtalálja álmai táskáját a Furla kollekciókban. A legfinomabb borjúbőrből készült táskáik stílusos kinézetet biztosítanak bármely alkalommal. Bőrből készült termékei között találunk még kis, közepes és nagy méretű pénztárcákat és irattárcákat is.

Furla táskák fiatal és idősebb hölgyeknek

A Furla egy klasszikus márka, ugyanakkor divatkövető és kortárs is egyben. A klasszikus modellektől a futurisztikus kreációkig sok minden szerepel termékpalettájukon. Kollekcióikban ezért az üzletasszonyok és a bulizni induló fiatalok is fognak találni megfelelő darabokat. Ennek tökéletes példája a Furla Linea Futura kézitáska és crossbody kollekció, amelyek tökéletesen kifejezik a márka művészi irányvonalát is. Minimalista és funkcionális kialakítású táskáik két méretben és tizenegy árnyalatban léteznek. Ezzel szemben a Furla Net egy bőrtáska kollekció, amely tökéletes a mindennapokra, de akár utazáshoz is használhatjuk. A márka mini táskáit akár egy nagyobb táska mellé is hordhatod, így csupán a legszükségesebb cuccokat kell a kis táskába pakolnod. Ebbe a kategóriába tartozik a Re-Candy kollekció is, amely újrahasznosított műanyagból készül és 16 élénk színben vásárolható meg. Táskáikat személyre is lehet szabni, ugyanis különböző kiegészítőket, például láncokat is vásárolhatsz hozzájuk. A márka a színek tekintetében sem ismer határokat, így a feketétől a pinkig, szinte mindenre találsz példát a kínálatukban.