Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


JACK & JONES: kitűnő minőségű, szolid darabok

Végre egy márka, ami a férfiakat öltözteti fel tetőtől talpig! Az 1990-ben alapított JACK & JONES elsősorban farmernadrágokat készített, de választékát hamar kiszélesítette: ma már szinte nincs olyan öltözék, ami ne lenne megtalálható a márka kínálatában. A kollekció ruháit olyan fiatal férfiaknak tervezték, akik számára rendkívül fontos a nívós öltözék ugyanakkor nem kedvelik a hivalkodó ruházatot. A termékpalettán nemcsak hétköznapi viseletre szánt holmikat találhatsz, de alkalmi öltözékeket is vásárolhatsz. A divatház ingkínálata igazán figyelemre méltó: a megszokott kockásmintás és farmeranyagúak mellett sokféle elegáns üzleti és alkalmi ingből választhatsz a JACK & JONES termékei között, de nem hiányoznak a karcsúsított modellek sem. A márka webshopjában biztosan megtalálod a munkába járáshoz, a haverokkal való találkozáshoz, a jó hangulatú sörözéshez és a számtalan alkalmi rendezvényhez illő, Neked való cuccot, azt, amiben megjelenésed szolidan megnyerő és elismerten első osztályú lehet.

JACK & JONES webshop: mértéktartó dizájn és kitűnő minőség egy helyen

A dán tulajdonban lévő JACK & JONES férfi divatház népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 38 országban több, mint 1000 üzlettel van jelen. A közkedvelt márka sikerét elsősorban rendkívül széles kínálatának köszönheti: a zokniktól kezdve a kabátokig szinte mindent megtalálhatsz a JACK & JONES webshopban. Ám a JACK & JONES sikerét nem csak lenyűgöző választékának köszönheti, hanem az általa tervezett ruházati cikkek rendkívül jó minőségének és szolid, nem kirívó szín- és fazonvilágának is. Legyen szó akár egy jól szabott zakóról, vagy egy lezser pulóverről, az ABOUT YOU-n keresztül a márka kollekciójában minden alkalomra megtalálod, amit keresel. A forgalmazott divatos holmik letisztult színviláguknak köszönhetően könnyen kombinálhatók, így minden férfi számára garantált a kifogástalan megjelenés.

JACK & JONES: a sikkes, de nem extravagáns férfimárka

Az 1990-ban alapított, dán tulajdonban lévő márka a férfiak számára kínál kvalitásos és ízléses darabokat. A készítményeiket elsősorban azoknak a férfiaknak ajánlják, akik az egyszerű megoldásokat keresik, de a minőségben nem ismernek kompromisszumot. A rendkívül széles termékkínálatból tetőtől talpig, az alsóneműktől a sapkáig felöltözhetsz. A márka által forgalmazott termékek egymással kitűnően kombinálhatók. A tervezők gondosságának köszönhetően – a teljes harmónia érdekében – még az alsónadrágokhoz tökéletesen passzoló zoknikra is rátalálsz a webshopban. A JACK & JONES visszafogott és ugyanakkor kitűnő színvonalú ruházati termékeivel az üzleti alkalmaktól kezdve a kellemes délutáni vagy esti kikapcsolódásig mindenkor megfelelő módon jelenhetsz meg.