Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Karl Lagerfeld383

Karl Lagerfeld - egy divatikon születik

Karl Lagerfeld egy német származású divattervező, aki a 21. század egyik legsikeresebb divattervezőjének mondhatja el magát. Terveiben a klasszikus és a kortárs vonalak keverednek és Karl Lagerfeld a divathoz való releváns hozzáállásáról híres. Művészetéről így nyilatkozott a tervező: "Én úgy tervezek, ahogy lélegzek. Nem gondolkozok rajta, hanem magától történik." A párizsi ihletésű Lagerfeld kollekciók egyszerű vonalakat hoznak és "chic" stílusuk van. A termékpaletta férfi és női ruházatot és kiegészítőket tartalmaz. A márka meghívást kínál Karl világának felfedezésére is: rejtélyes személyiségére, éles eszére, kulturált személyiségére és élvonalbeli perspektíváira. Egyedi szellemet közvetít, amely Lagerfeldet nemcsak emberként, hanem ikonként, inspirációként és úttörőként is meghatározza. A tervező szerint: "A divat több mint egy ruhadarab - ez az élethez való hozzáállás."

Karl Lagerfeld - egyszerű, letisztult vonalak

A Karl Lagerfeld márka divatos ruházati termékei rendkívül változatosak és széles körűek. A tervező rengeteget dolgozott egész életében előbb különböző divatházaknak, majd saját márkájának és sokan tekintették Karlt munkamániásnak. Női és férfi kollekciói, amelyeket tiszta eleganciájuk, valamint a női és a férfias tulajdonságok ügyes kiemelése jellemez sokakat megbabonáznak különlegességükkel. Meglepőnek tűnhet, hogy hogyan lehet ennyi stílust és tökéletességet vinni a divat világába pusztán purizmussal és egyszerűséggel, függetlenül attól, hogy öltönyről, farmerról, pulóverről vagy estélyi ruháról beszélünk. A kiegészítők sora is nagyon széles körű. Legyen szó táskákról, sálakról, cipőkről, illatanyagokról vagy órákról - itt is azonnal észrevehető a tökéletesen elegáns stílus és az egyszerűség. A Karl Lagerfeld kollekciókon könnyű észrevenni, hogy a két domináns szín a fehér és a fekete. Ez is az egyszerűséget mutatja és bár termékei nem extravagánsak ebből a tekintetből, unalmasnak sem mondhatók el egyáltalán. Ez a bizonyítéka annak, hogy egy ügyes tervező ilyen jól tud dolgozni még a két legalapabb színnel is.

Karl Lagerfeld - megfizethető chic

Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy ha dizájner ruhára vagy kiegészítőre vágyunk, gyakran az árak csillagászatian magasak. Nos a Karl Lagerfeld ruhák esetében ez nincs így. Nem tömegcuccokról van szó, így természetesen ez a dizájner márka sem az olcsó kategóriába tartozik, de mindenképp megfizethetőek a termékeik. Most lehetőséged van neked is egy-egy stílusos és különleges cipőt, pulcsit vagy táskát viselned anélkül, hogy az összes megtakarításod elköltenéd. Nézz egy különleges cipőt, papucsot, sálat vagy táskát és rendeld meg most pár kattintással. Ezeket a ruhákat könnyű kombinálni is, hiszen a fekete és a fehér bármihez megy. Ha valami különlegesre vágysz, vásárolja most! Egy Karl Lagerfeld ruhában biztos nem fogsz csalódni és rád szegeződnek majd a tekintetek a buliban vagy a munkahelyen.