Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Marc O'Polo511

Marc O’ Polo: a svéd gyökerekkel rendelkező, természetes anyagokból és színekből építkező prémiummárka

A Marc O’ Polo márka története az 1960-as években, Svédországban egy kézi szövésű, indiai pamutból készült patchwork inggel kezdődött. A három fiatal, kalandvágyó, sokat utazó cégalapító néhány év alatt alkotta meg teljes női és férfi kollekcióját. Első nemzetközi figyelmet keltő reklámkampányuk fő motívuma egy szem friss eper volt, amivel az egyediségre és az eredetiségre törekvésüket kívánták hangsúlyozni. A cég központja időközben Stockholmból a München közelében található Stephanskirchenbe került, mivel első német importőrük megvásárolta a gyorsan népszerűvé vált vállalkozás tulajdonjogának többségét. Az immár több, mint 30 országban jelenlévő, nemzetközi cég célja, hogy skandináv divatirányzatot követő, független, korszerű casual lifestyle márkaként hódítsa meg a prémiumkategóriát. Klímatudatosság, és a fenntarthatóságra való maximális törekvés jellemzi piaci működésüket. Ennek jegyében a márka termékeire a tiszta, egyszerű formák és színek mellett a természetes, illetve újrahasznosítható anyagok használata jellemző.

Marc O’ Polo: a nagy velencei tengeri utazó szellemiségének nyomában

A cég névválasztásnak idején a divatvilág figyelme a modern szintetikus anyagok felé fordult. A három cégalapító filozófiája ennek szöges ellentéte, és ezért a Távol-Keletről beszerezhető, természetes alapanyagokat részesítette előnybe. Így találkoztak a XIII. században Ázsia felé indult, legendás tengeri utazó Marco Polo nevével, ami nagyon megtetszett nekik, de nem akarták egy az egyben átvenni, ezért egy szójátékkal alakították át: az egyik alapító, Jeremy O. Sheets nevében szereplő „O”-val kombinálták a híres felfedező nevét, így született meg a márka neve. A Marc ’O Polo férfi és női online kollekciójában hétköznapi, lezser darabokat a kifinomult stílus, visszafogott elegancia és a kiváló minőségű, természetes anyagok jellemzik. A Marco ’O Polo Denim vonalában izgalmas farmeröltözékek várják a fiatal korosztályt, a Marco ’O Polo DNA pedig a felsőruházatot jól kiegészítő, kiváló minőségű, letisztult stílusú cipők széles választékát kínálja. A márka kollekcióját a különféle, elegáns kiegészítők mint például táskák, bőráruk, ékszerek, napszemüvegek vagy órák széles választéka teszi teljessé.

Marc O’ Polo webshop: vásárlás otthonod kényelméből

A Marco ’O Polo webáruházban a márka férfiak és nők számára készült választéka jól áttekinthető, ésszerűen csoportosított, egyszerűen kezelhető felületen áll rendelkezésedre. A letisztult vonalú és színvilágú, egyszerű, ugyanakkor ízléses és feltünést kerülő darabjai minden ruhatárba jól illeszkednek, és könnyen felfrissítheted velük gardróbodat. Ha a megfizethető minőség, a tartós darabok és elegáns megjelenés egyaránt fontosak a számodra, akkor mindenképpen érdemes a Marco ’O Polo online kínálatával megismerkedned. A márka termékpalettáján megtalálható ruhákat néhány kattintással kiválaszthatod és pár napon belül otthonod kényelmében próbálhatod fel a megvásárolt darabokat. Minek utaznál és töltenél órákat különböző próbafülkékben, ha vásárlásodat az ABOUT YOU webáruházban gyorsan és bonyodalmak nélkül intézheted?

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Marc O'Polo Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) Marc O'Polo márkától férfiaknak!