Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Missguided208

Missguided: a vagány angol márka

Bár a 2009-ben alapított Missguided fiatalnak számít a divatvilág piacán, az angol márka megalapítása óta hatalmas sikernek örvend a fiatal nők körében. Elsősorban a 16-35 éves korosztálynak szánja friss, trendi és divatos ruháit, melyek közt nemcsak lezser hétköznapi, de szexi partiruhák is megtalálhatók. Mivel igazi “fast fashion” vonalról van szó, választéka rendkívül gyorsan változik: folyamatosan új összeállításokat dob a piacra, így szinte lehetetlen, hogy ugyanazzal a modellel találkozz szembe egy partin. A Missguided kínálatából a teljes ruhatáradat felfrissítheted: ütős partiruhák, jó szabású nadrágok, mutatós pólók, toppok, sőt kötött áruk és jó fazonú kabátok is a rendelkezésedre állnak. A Missguided termékei tökéletes választást jelentnek, ha folyamatosan a legutolsó divat szerint szeretnél öltözködni, de ugyanakkor megfizethető ruhadarabokra vágysz.

Missguided webshop: a ropogósan friss divatmárka gazdag tárháza

Az angliai székhelyű Missguided márkát a divat igazi szerelmeseinek ajánljuk, hiszen folyamatosan a legfrissebb irányzatok alapján készíti kollekcióit, dobja piacra termékeit. A Missguided az öntudatos, bátor, néha a tűzzel játszó fiatal nőknek tervezi modelljeit. A kínálatban mindig a legújabb trendek holmijait találjuk, nem kell attól tartanunk, hogy a legújabb partiruhánk már kiment a divatból, mire megvásároljuk. A Missguided termékpalettája rendkívül széles: a szoknyáktól kezdve, a felsőkön át egészen a nadrágokig mindent megtalálhatsz itt. Mivel a Missguided tagja a Modern Rabszolgaság Elleni szervezetnek, biztos lehetsz benne, hogy öltözéked elkészítése etikus körülmények között történik, így nyugodt lelkiismerettel vásárolhatod meg a trendi darabokat.

Missguided: egy mindig trendi divat Angliából

A Missguided hatalmas sikerként robbant be a fiatal nőknek tervezett divat piacára az Egyesült Királyságban, és szinte rögtön nemzetközileg elismert divatmárkává vált. Rendkívüli sikerét annak köszönheti, hogy tervezői folyamatosan nyomon követik a legfrissebb trendeket, így a márka által forgalmazott cuccok gyorsan és hatékonyan reagálnak a divat hihetetlen sebességgel változó világára. A merész és céltudatos nők számára összeállított, folyamatosan frissített kollekcióban könnyen megtalálhatod a Neked legjobban tetsző modelleket. A Missguided választékból vásárolva biztos lehetsz abban hogy megjelenésed mindig naprakész lesz. Ha szupermini szoknyákat, szexi partiruhákat , vagy éppen hétköznapi viseletre szánt farmereket és pulóvereket keresel, a Missguided webshopban jó helyen jársz. Sőt, találsz itt mutatós télikabátokat, és ha éppen arra van szükséged, csinos fürdőruhákat is. A Missguided ruháiban mindig te leszel a legdivatosabb, legyen szó akár egy fergeteges partiról, akár a szürkének mondott hétköznapokról.