Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: MUSTANG311

MUSTANG: amerikai életérzés, német precizitás

A MUSTANG textilipari céget 1932-ben alapították Németországban. Kezdetben elsősorban munkaruházati termékeket gyártott, hiszen akkoriban a farmernadrág még ismeretlen volt Európában. A második világháború után, 1948-ban, az alapító veje, Albert Sefranek nagyszerű üzletet csinált, mely megalapozta a családi vállalkozás jövőjét: egy Németországban állomásozó amerikai katonával elcserélt hat üveg helyi pálinkát hat darab farmernadrágra, amit akkoriban csak „amcsi nadrág”-nak hívtak Németországban. Az így beszerzett farmernadrágok szolgáltak az első európai farmerek mintájául, melyek hamarosan zajos sikert arattak. Később a márka portfóliója kiszélesedett: nemcsak farmernadrágok, de cipők és egyéb ruházati termékekkel is bővült a MUSTANG kínálata. Ha a márka rendkívül jó minőségű lábbelijeit keresed, a webshopban megtalálod őket.Itt női és férfi, valamint gyermekbakancsok, félcipők széles választéka várja a márka kedvelőit.

MUSTANG webshop: a megzabolázhatatlan szabadságvágy szimbólumainak jól áttekinthető választéka

A német alapítású márka az első európai cég, amelyik a farmernadrágok gyártását elkezdte. A farmernadrág Európában hamar nagy népszerűségre tett szert kényelmes szabása, és strapabíró anyaga miatt. Sőt, a MUSTANG a hölgyek számára is kínált farmerból készített nadrágokat, ami bár akkoriban teljesen szokatlan volt, de a haladó gondolkodású hölgyek hamar megkedvelték a praktikus, alakot kihangsúlyozó darabokat. A márka termékpalettája azóta igen szélessé vált: kínálatában nemcsak ruházati termékeket, de lábbeliket és kiegészítőket is megtalálsz. A MUSTANG webáruház elsősorban női, férfi, valamint gyermek lábbeliket és kiegészítőket kínál: számos bakancs, félcipő, szandál, papucs, sőt, a lábbeliket tökéletesen kiegészítő övek is a márka szerelmeseinek rendelkezésére állnak.

MUSTANG webáruház: a vadlovas márka most online is elérhető

A márka webshopjában most női, férfi, valamit gyermekek számára készült lábbelik is megvásárolhatók: számos kiváló minőségű bőrből készült bakancs, csizma és félcipő várja a márka kedvelőit. A megjelenésünket a lábbelikhez tökéletesen passzoló övekkel teheted harmonikussá. A márka által tervezett darabok híven tükrözik a márka szellemiségét, így a MUSTANG termékek megvásárlásával nemcsak egy kényelmes, és strapabíró ruhadarabra tehetsz szert, hanem magadénak tudhatsz egy darabot a megzabolázhatatlan amerikai pusztákon vándorló vadlovak szabadságából. Jó hír az amerikai életérzés szerelmeseinek: a MUSTANG márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!