Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: NA-KD403

NA-KD: a divatipar dinamikusan fejlődő elektronikus kereskedőháza

Az NA-KD betűkombinációk mögött egy rendkívül gyorsan fejlődő svéd divatkereskedés áll, amely a saját márkáin túl, számos nemzetközi divatmárka termékeit (öltözékeket és kiegészítőket) is kínál. A 2015-ben Göteborgban alapított vállalkozás indulásakor a korszerű kereskedelmi technológiákat használva, először kizárólag online shopon kínálta szerteágazó termékpalettáját. Az NA-KD elnevezésű honlapot a svéd Nakdom One World AB üzemelteti. A vállalkozás franchise rendszerű üzletei csak később nyíltak meg Stockholmban és Németországban. Az úgynevezett „fast fashion label”, azaz a gyorsan forgó kollekciókat forgalmazó divatcégekhez tartozik. Ez azt jelenti, hogy szinte hetente változtatja a készletét, mindig a legtrendibb darabokat vonultatva fel színes repertoárjában. Gyors felfutását annak is köszönheti, hogy szorosan együttműködik a piacot befolyásoló hírességekkel és az általa kínált darabok sokszor a kifutók legfrissebb újdonságai alapján készült, egyedi gyártású, limitált szériákból valók. Ha ebből a választékból vásárolod meg a következő outfitedet, biztos lehetsz benne, hogy a divat élvonalába tartozó cuccokban fogsz virítani.

Az NA-KD az online és az offline kereskedés hatékony kombinációja

Az NA-KD különleges marketingmódszere abban rejlik, hogy nem a termékeit bemutató modelleket, hanem azokat a fiatal nőket, személyiségeket helyezi előtérbe, akiknek a social media platformjain számos követői vannak. A cég külön erre a célra fókuszáló szakértői csoportja havonta több ezer kampányt szervez és juttat el több, mint 100 országba. Gondosan ügyelnek arra, hogy a termékválasztékban egytől egyig kiválasztott, a legújabb stílust tükröző darabok révén a prémiumkategóriás holmik mellett a kedvező árfekvésű márkák cuccai is helyet kapjanak. Ennek eredményeként az NA-KD-nak már működése első évében 750.000 rajongója volt az Instagramon. Ebbe a lelkes és népes táborba tartozni igazán cool érzés!

Az NA-KD webshop az egyedi öltözékek és kiegészítők szemet gyönyörködtető eldorádója

Ha szeretnéd megjelenésedet igazán egyedivé tenni, olyanná, ami frankón kiemel a tömegből, amellyel bárhol megmutathatod a csak Rád jellemző öltözködési stílusodat, akkor érdemes elmerülni az NA-KD webshop gazdag kínálatában és mazsolázni a legfrissebb trendi cuccok között. Az online vásárlással pénzt és időt is megtakaríthatsz, hiszen csak elő kell venned a mobilodat vagy a tabletedet, vagy csak oda kell ülnöd a számítógéped elé, és pillanatok alatt kitárul előtted a divatvilág hatalmas ablaka, számtalan trendibbnél trendibb holmira engedve pazar rálátást. Az NA-KD webshop nagy előnye, hogy a hagyományosan stílusos észak-európai divatvilág egyik gőzerővel fejlődő divatmárkájának abszolút nyerő darabjai mellett több, mint száz más, világhírű, nemzetközi márka szemet gyönyörködtető kínálatából is vásárolhatsz. Járj új utakat, varázsold el a környezetedet, légy minden alkalommal a legfrissebb divatirányzatok hol csajosan laza, hol szemet vonzóan elegáns, de mindig egyedi képviselője! Ehhez hatalmas segítséget nyújt Neked is az NA-KD webshopja.