Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: NAPAPIJRI45

NAPAPIJRI: az olasz prémium outdoor márka

Bár a NAPAPIJRI neve finn eredetű (sarkkört jelent), és logójában a skandináv országok zászlóit idézi, a márka mégis a Mont Blanc lábánál, Olaszországban született, 1987-ben. Az innovatív szabadtéri ruházati márka a skandináv minőség és szakértelem, valamint az olasz tervezés rendkívül sikeres elegye: a NAPAPIJRI termékei nemcsak minőségük miatt időtállók, de szofisztikált tervezésük miatt is. A márka logója, az északi és déli sarkkört szimbolizálva izgalmas kalandokra, élménygazdag utazásokra invitál. A NAPAPIJRI nemcsak a professzionális felfedezők kedvelt kültéri sportruházata, de a városi hétköznapokban is rendkívül jól hordhatók. Nincs az a metsző hideg, ami ellen ezek a termékek ne nyújtanának védelmet. A termékpalettán női és férfi ruházati termékek, kabátok, és pulóverek egyaránt megtalálhatóak, így mindkét nem felfedezheti a neki tetsző praktikus és trendi darabokat.

NAPAPIJRI webshop: az olasz márka egyszerűen és gyorsan megvásárolható online az ABOUT YOU weboldalán

A NAPAPIJRI viszonylag fiatal, ám rendkívül sikeres márka az outdoor termékek piacán. Sikerét elsősorban a kitűnő minőségű alapanyagainak és a figyelemfelkeltő dizájn ötvözetének köszönheti. A termékeket az olasz dizájn és a skandináv szellemiség teszi igazi különlegességekké, a minőség, a praktikum és az esztétikum tökéletes elegye. Érdemes megjegyezni, hogy a NAPAPIJRI az állatvédelem elkötelezettje, 2015 óta nem gyárt tollból vagy szőrméből készített modelleket. A kabátok szabása egységes, a kabátok közepén elhelyezett logó és zseb minden darabon megjelenik, a változatosságot a különböző színek biztosítják. Ez az állandóság teszi ikonikussá és már messziről felismerhetővé a termékeket. A NAPAPIJRI webshopon mindkét nem képviselői kedvükre válogathatnak a nekik szánt holmik között. A NAPAPIJRI kitűnő választás, akár extrém túrákról, akár a hideg téli hétköznapokról legyen szó.

NAPAPIJRI webáruház: a népszerű szabadidős modellek egy helyen

Bár a NAPAPIJRI nem tekint hosszú múltra vissza az outdoor ruházati termékek piacán, a márka megjelenése óta mégis nagy népszerűségnek örvend. Letisztult vonalvezetése és dekoratív logója miatt hamar az extrém sportruházat kedvelőinek favoritjává vált. Az olasz sportmárka a fenntartható fejlődést prioritásként kezeli, öltözékei újrahasznosíthatók, így csökkentve a környezetre rótt terheket. A márka ikonikus kabátjai több színben elérhetőek, női és férfi változatban egyaránt kaphatók. Bár a márka darabjait elsősorban a szabadban végezhető tevékenységekre tervezték, a NAPAPIJRI ruházati termékek a városi hétköznapokra is tökéletes döntés lehet.