Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

New Balance: az amerikai sportmárka

A New Balance márkát 1906-ben az amerikai Boston városában egy angol bevándorló, William J. Riley alapította, aki kirobbanó sikert aratott a talpat 3 ponton támogató cipőivel. Azóta a New Balance számos innovatív termékkel van jelen a piacon, többek között az 1960-ban a világon elsőként bemutatott barázdált talpú futócipőkkel. A márka nem csak innovációiról híres: a cég számos sportoló és sportesemény szponzora is. Munkaerőpiaci felelősségvállalásának eredményeként cipőinek 30%-át az angliai Fimby városában gyártják, számos munkahelyet teremtve. A New Balance webshopban a márka legnépszerűbb lábbelijeikből választhatsz, akár a sportpályán vagy a mindennapokban használatos edzőcipőt, sneakert vagy sportruházatot keresel. A New Balance márka garancia a jóminőségű, innovatív sportruházatra.

New Balance: az innovatív sportmárka

A számos híresség, köztük Bill Clinton, egykori amerikai elnök és az Apple-t felvirágoztató Steve Jobs lábait is meghódító sportmárka már több mint 100 éve van jelen a sportcipők piacán. Ezalatt az idő alatt számos innovatív termékkel tette a sportolók edzésprogramjait nemcsak kényelmesebbé, de hatékonyabbá is. Nevéhez fűződik az első barázdált futócipő piacra dobása is. A New Balance számos sportesemény kiemelt szponzoraként ismert, és számos sportolót támogat a legmodernebb technológiával készült sportruházatával. A New Balance által gyártott lábbelik nemcsak divatosak, de megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A New Balance webshopja nemcsak a férfiak és nők számára kínál minőségi és professzionális edzőcipőket, sneakereket és egyéb sportruházati terméket, de a gyerekek számára is találhatunk megfelelő lábbelit, legyen szó akár a sportpályáról, akár hétköznapi viseletről.

New Balance webshop: az innovatív amerikai sportruházat

A New Balance amerikai sportmárka 1906-os megalapításakor egyetlen innovatív termékkel hódította meg a vásárlókat: piacra dobta saját tervezésű, a lábat 3 ponton alátámasztó cipőit, amelyek tökéletes egyensúlyt biztosítanak viselői számára. A cipők kirobbanó sikert arattak, és a New Balance azóta is töretlen népszerűségnek örvend a sportolók és a sportos viseletek kedvelői között. Ám a New Balance termékeinek előnyeit nem csak a sportolók élvezhetik: a márka számos speciális sportcipő és sportruházati termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! Válogass kedvedre és találj rá arra az utcai viseletre tervezett sneakerre is, amely majd a Te gyaloglásaidat teszi élvezetessé. A New Balance választékában hölgyek, urak és gyermekek is alkalomhoz illő, célunknak megfelelő sportos, de ugyanakkor divatos cipőket, nadrágokat, pólókat és egyéb sportruházati termékeket vásárolhatnak.