Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Nixon: órák másképpen

Az amerikai Encinitasban élő, a deszkás sportok világában aktív Chad DiNenna sok éven keresztül hasztalan kereste a szörfözők, gördeszkások és hódeszkások számára megfelelő karórát. Rátalált viszont Andy Laats-ra, a kiváló mérnökre, aki az egyik legismertebb hódeszkagyártó termékeit fejlesztette. Kettejük sikeres együttműködése révén végül megjelentek az első Nixon órák, amelyeket kezdetben csak kis, független szörfös, gördeszkás és snowboardos szaküzletekben lehetett kapni, és amelyek kifejlesztését végig az érintett sportágak képviselői segítették. A Nixon órák népszerűsége természetesen nem maradt meg a deszkás sportok kedvelőinek táborában, ma már a világ számtalan pontján viselik olyan emberek, akiket a Nixon óramárka megújuló, csúcsminőségű szériái újra és újra ámulatba ejtenek. A hagyományos és digitális Nixon órák különlegességét a gyártásához használt különféle alapanyagok és ezek kreatív kombinációi, a kivitelezés egyedi módja, a számlapok változatos színei és formái és az egyidejűleg minimalista és extravagány stílusjegyek adják.

Nixon webshop: exkluzív amerikai kiegészítők tárháza

A márka dinamikus fejlődését jelzi, hogy az extrémsportok kedvelői között nagy népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű és funkcionalitású Nixon órák mellett a portfólióban más termékek is megvásárolhatók, a választékban női és férfi modellek egyaránt megtalálhatók. A rendkívül keresett órákon kívül gyakorlatias kialakítású hátizsákokat, praktikus utazótáskákat, tetszetős bőr öveket és pénztárcákat sok elégedett vevő vásárolta már meg. Fedezd fel Te is a kiegészítő-specialista Nixon nagyszerű termékeit! A Nixon webshop segítségével otthonról is kényelmesen hozzáférhetsz a márka kínálatához. A hölgyek és urak igényei szerint kialakított választékból néhány kattintással megszerezheted a Neked tetsző darabokat az ABOUT YOU weboldalán. Egy karkötőnek is beillő órával vagy a túrázók, deszkások más vagány szerelésével garantáltan Te lehetsz a társaság leglazább tagja.

Nixon: kaliforniai álommárka a gyakran úton lévőknek

Útra kelni, világot látni, új tájakat, új embereket megismerni mindig nagyszerű élmény. Ha ehhez megvannak a szükséges felszerelések, akkor már csak a megfelelő úticél kell. Útközben hiába van nálad az okostelefonod, egy míves Nixon karórára pillantva nem csak a pontos időt, de egy innovatív márka csodás darabját is láthatod. A legszükségesebb holmiaidnak helyet adó Nixon hátizsák vagy utazótáska is nagyon hasznos útitársad lehet. Egy derekadon hordott, finom kidolgozású bőrből készült Nixon öv, vagy a pénzedet gondosan őrző, ugyancsak kiváló minőségű, bőr pénztárca remek trendi kiegészítői lehetnek rövidebb-hosszabb kiruccanásaidnak, sőt, akár egy szuper sapkát is beszerezhetsz a márka választékában. A Nixon webshopban biztos megtalálod a megfelelő darabot, akár nők, akár férfiak számára készült termékeket keresel. Itt az alkalom, használd ki a lehetőséget!