Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

PALMERS: az osztrák sikermárka

A bécsi alapítású PALMERS 1914 óta gyárt prémiumminőségű fehérneműket hölgyek számára. A cég, mint az egyik legrégibb osztrák márka, ma már a nemzetközi fehérneműpiac élvonalába tartozik: a világ több, mint 20 országában van jelen. A márka szellemisége az elmúlt száz évben jelentősen megváltozott, hiszen érzékenyen követi a társadalomban bekövetkezett fordulatokat. Napjainkban a PALMERS nem a hagyományosan tökéletesnek vélt modellalkatra tervezi alkotásait, hanem hús-vér nőknek. Tisztában van vele, hogy a nőknek rendkívül sok helyen kell megállniuk a helyüket, ezért a márka fehérnemű-kínálata ennek megfelelően sokszínű: benne a sportoláshoz szükséges erős tartású melltartókat éppúgy megtalálhatod, mint az egyedi szín- és formavilágot tükröző, csábító csipkecsodákat.

PALMERS webshop: a hölgyek kedvenc márkája néhány kattintásra

A modern nő már nemcsak gyereket nevel, de tanul, sportol, karriert épít, örömmel éli meg saját szexualitását, és egyenragú partnere a társának, legyen az férfi vagy nő. A hagyományos szerepek megváltoztak, és velük együtt a fehérneművel kapcsolatos elvárások is. A PALMERS sikeresen tart lépést a változó világgal. Termékfejlesztésében a nappali és esti-éjszakai viseletek gazdag tárházát alakította ki, hogy ne legyen gond akkor sem, ha például nem csak egy hagyományosan kényelmes fürdőköpenyre, de egy vadítóan szexis szatén köntösre vágysz. Természetesen divatos, egyrészes fürdőruhákat, különleges kialakítású bikiniket is vásárolhatsz az ABOUT YOU weboldalán, mint ahogy kényelmes pizsamákat és csábító hálóingeket is. A PALMERS prémiumtermékei között biztosan megvásárolhatod az ízlésed és az igényeid szerint számodra ideális darabot.

PALMERS: a zöld-fehér prémiummárka

A PALMERS megalapítása óta a prémiumminőségű fehérneműre vágyó hölgyek elsőszámú kedvence. A több mint egy évszázados múltra visszatekintő cég sikere nem véletlenül töretlen: a márka képes folyamatosan megújulni gyorsan változó világunkban. Napjainkban a nők élete sokkal változatosabb, mint korábban, számos különböző területen kell nap mint nap megállniuk a helyüket. A márka választékában minden alkalomra megvásárolhatod a megfelelő holmit, legyen szó a hétköznapokról, sportolásról vagy egy romantikus estéről kedveseddel. A PALMERS tisztában van azzal, hogy a nők sokfélék, ezért a különböző testalkatú hölgyek sikerrel válogathatnak a számukra fejlesztett portékákból. A PALMERS nemcsak tiszteletben tartja, de termékei révén ünnepli is a női test sokféleségét, sokszínű kínálatával a hölgyek jóérzetét elsődleges célként kezeli. A márka azt sugallja: úgy vagy tökéletes, ahogy vagy! A PALMERS termékeket hordva teljes mértékben átélheted ezt a felszabadító érzést.