Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: PIECES2 677

PIECES: dán női divat fiataloknak

A PIECES márkát 2003-ban a dániai Aarhusban alapított Bestseller cég hozta létre. Azóta a márka termékei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A PIECES az öntudatos, független és merész fiatal nőknek tervezi kollekcióját, olyanoknak, akik ugyanakkor megőrizték gyermeki játékosságukat is és szívesen tartanak lépést a folyton változó divatvilág trendjeivel. A PIECES különlegessége, hogy kollekciójában minden kapható, amire egy hölgynek az öltözködéséhez szüksége van, így kínálatából Te is tetőtől talpig felöltözhetsz. A márka termékpalettáján nemcsak ruhákat, szoknyákat, blúzokat, fehérneműket és egyéb felsőruházati terméket vásárolhatsz, de divatos cipőket és mutatós kiegészítőket is. A PIECES választékában minden évszakban és minden alkalomra megtalálod a neked legjobban megfelelő darabot!

PIECES webshop, amelyben a trendi északi divat vonzó modelljeire tehetsz szert

A PIECES márka több, mint 15 éve tartozik az állandóan megújuló divatvilág élvonalába. A márka nem véletlenül népszerű a fiatal hölgyek körében: választékából tetőtől talpig felöltözhetsz, hiszen termékpalettáján az alsóneműtől kezdve a kabátig a női ruhatár minden darabja megtalálható. A PIECES kollekcióját a tervezők mindig a legfrissebb trendek alapján készítik, így biztos lehetsz abban, hogy a márka ruhadarabjaival lépést tarthatsz a divattal. Legyen szó egy csábító fehérneműről, egy kényelmes farmerről, vagy egy meleg télikabátról, webshopunkban biztos megtalálod a márka kínálatából azt a darabot, ami a legjobban kifejezi egyéniségedet és ami divatossá, és naprakésszé teszi ruhatáradat. A PIECES darabjaival összeáll a kép, ha a trendi megjelenés a cél!

PIECES: a friss, skandináv divat ifjú hölgyeknek

A folyton változó trendek világában a PIECES stabilan tartja a helyét. A dán székhelyű márka azoknak a fiatal nőknek tervez ruhákat, akik számára nemcsak a divat fontos, de a játékosság is. A divatház híres arról, hogy kollekciója a női ruházkodás teljes skáláját lefedi, de ugyanakkor lépést tart az aktuális trendekkel. Ám a márka által kínált termékek között nemcsak ruházati termékek, de kiegészítők is vásárlásra csábítanak: például egy meleg sál, egy finom öv vagy egy vagány fülbevaló. A PIECES azonban nemcsak a divatra gondol, de a fentartható fejlődés elkötelezett híve is: a márka tagja a környezetbarát pamut termelésért küzdő „Better Cotton Initiative” kezdeményezésnek. A márka darabjaival nemcsak azok öltözködhetnek fel tetőtől talpig, akik számára fontos a divat, de azok is, akik számára a környezetvédelem is kiemelt szempont.