Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Pilgrim294

Pilgrim - a skandináv mitológia ihlette ékszermárka

A Pilgrim egy innovatív sikertörténet, amely 1983-ban Dániából indult. A márka színes ékszereit kezdetben zenei fesztiválokon árulták Skandináviában és Németországban. Az alapítók, Annemette Markvad és Thomas Adamsen a minimalizmust és a művészetet már az első kézzel készített kollekciójukban alkalmazták, és ezt az elvet követik még ma is. Céljuk egy fenntartható márka létrehozása, mindezt egészséges munkakörnyezet mellett. A skandináv dizájn ma különösen nagy divat, így nem csoda, hogy az évek során az északi egyszerűséget árasztó Scandi-cool dizájnjuk nemzetközi márkává emelte őket. Ha téged is lenyűgöztek a Vikingek című sorozat hősei és hősnői, nézz szét az ABOUT YOU Pilgrim online boltjában és keress egy olyan fülbevalót, nyakláncot vagy karkötőt, amelyet Lagertha vagy Siggy viselt!

Pilgrim online - a kiegészítők tára

A Pilgrim márka tervezői az ékszerek mellett olyan kiegészítőkkel bővítették termékkínálatukat, mint az órák és napszemüvegek. Ékszereik ma már világszerte népszerűek a trendkövető nők körében. A márka termékei ólom- és nikkelmentesek, és valódi arannyal vagy ezüsttel vannak bevonva, így még érzékeny bőrűek is viselhetik őket. A Pilgrim márka a mai napig megőrizte az alapítók értékeit, kézzel készített, spontán és hiteles maradt. Minden nyaklánc magánál a szép láncnál kezdődik, és a Pilgrim termékpalettáján bőven válogathatsz ezek között. Ha fülbevalót keresel, akkor is jó helyen jársz. Hétköznapra válassz egy bedugós fülbevalót, amely minimalista ugyan, de mégis öltöztet. Ha elegáns alkalomra keresel fülbevalót, akkor a függő darabok között nézz szét, hiszen ezek a legelegánsabbak. Mindennapi, ugyanakkor figyelemfelkeltő fülbevaló minden nagy méretű karikafülbevaló, amelyeket arany és ezüst színben is megvásárolhatsz.

A Pilgrim napszemüvegek és órák világa

Készülj fel a nyárra stílusosan Pilgrim napszemüvegekkel! A termékpalettán számos modell létezik a szögletestől, a kereken át a macskaszemű formákig. Választhatsz fém keretűt vagy műanyagot. Számos műanyag kerettel készült modell a fenntartható kategóriába tartozik, ugyanis újrahasznosított PET palackok felhasználásával készült. Mindegyik napszemüveg UV-szűrővel van ellátva, így amellett, hogy jól néznek ki, meg is óvják szemed a káros napsugaraktól. Az órák tekintetében szintén a minimalista dizájn jellemzi a márkát. Itt nem fogsz hivalkodó, feltűnő színű darabokat találni. Az arany, a szürke és a fekete színekben készült órák a skandináv eleganciáról tanúskodnak és kiváló kiegészítői az üzleti öltözéknek. A Pilgrim termékek ráadásul kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Nézz szét most a kínálatban és válassz magadnak vagy ismerősödnek egy ilyen különleges skandináv karkötőt, órát vagy fülbevalót!