Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5

Az összes termék ettől a márkától: SCOTCH & SODA226

SCOTCH & SODA - Amszterdam szelleme

A SCOTCH & SODA divatcéget 1985-ben alapította Laurent Hompes, a 24 éves holland vállalkozó. A márka Hollandiában férfi nagykereskedelmi cégként indult és a kollekció az élénk színű és megfizethető sportkabátokra összpontosított a kezdetekben. Ma a holland márka férfi, női és gyermek ruházat, farmer, cipő, kiegészítők és illattermékek készítésével foglalkozik. Termékeik a progresszív stílusukról és a szokatlan részleteikről ismertek. Ma a márka a világ 70 országában érhető el Európában, Észak Amerikában, Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában. A márka így jellemzi saját magát: "A Scotch & Soda Amszterdam szabad szellemét hirdeti. Végtelenül optimistán inspirál bennünket szülővárosunk liberális szemlélete, az egyéniség, a hitelesség és az önkifejezés ereje az egyediség megteremtéséért - ez a szemlélet tükröződik a terveinkben."

SCOTCH & SODA - egyediség és magas minőség

A kézzel fogható karakter mellett a SCOTCH & SODA ruhák stílusos és figyelemfelkeltő részleteket tartalmaznak, amelyek egyszerűen kiemelik a magas minőségi színvonalat és a jó ár-érték arányt. A klasszikus és a modern elemek ötvöződnek a márka ruháiban, amelyet a világ minden tájáról érkező hatások egész sora ihletett. Így egy SCOTCH & SODA ruhában sosem lesz unalmas a megjelenésed és biztos sokan meg fogják kérdezni hol vetted a cuccot. A márka bármilyen alkalomra kínál neked termékeket. Legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy kerti buliról, egy elegáns alkalmon történő megjelenésen vagy irodába vagy iskolába járásról. Casual vagy elegáns, sportos vagy szexi hatást is elérhetsz tetőtől talpig SCOTCH & SODA ruhákba öltözve. Nézz szét most a webshopban és válogass össze egy trendi kinézetet!

SCOTCH & SODA - fenntarthatóság és stílus

A SCOTCH & SODA szerint szép ruhákat készíteni egy dolog, de oda kell figyelni arra is, hogy mindezt környezettudatosan tegyük. A márka gyártási folyamatai során folyamatosan próbálja csökkenteni a természetre gyakorolt káros hatásait. Számos ruhához például bio pamutot használ a márka. Arra is nagyon figyelnek, hogy a ruháik kényelmesek is legyenek és a belső kialakításuk is igényes legyen. A SCOTCH & SODA ruhák mindig fel fognak vidítani divatos színeikkel és ügyes mintáikkal. Ezeket a ruhákat könnyen kombinálhatod is egymással, hiszen a SCOTCH & SODA pont a szokatlan kombinációk híve. Mintás felsőik nagyon jól fognak kinézni farmerhez és fehér edzőcipőhöz, míg egyszínű szövetnadrágjait könnyen tudod kombinálni egy szép blúzzal és blézerrel. A márka ugyan fiatalos stílusú, de mivel klasszikus vonalak is fellelhetők a ruhakölteményeikben, a legtöbb darabot az irodába is felveheted. A cipők terén is nagy a választék. A most annyira trendi többszínű edzőcipők szuper párosítást adnak skinny vagy tapered farmerral és tökéletes kombó lesz egy munka utáni koktélozáshoz a kollégákkal.