Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

Stella McCartney - felelősségteljes divat

Stella McCartney nem más, mint a Beatles legendás énekese és basszus gitárosa, Paul McCartney lánya. A tehetségért tehát nem kellett a szomszédba mennie Stellának, aki a zene helyett a divattervezés területén kamatoztatta tudását. Stella 1995-ben diplomázott a londoni Central St. Martins Művészeti és Design Főiskolán divattervező szakon. A kezdetekben kreatív igazgatóként dolgozott a párizsi Chloénál, majd 2001-ben megalapította saját luxus divat márkáját, amelynek első kollekcióját ugyanabban az évben, októberben mutatott be Párizsban. Stella, az édesanyja nyomdokait követve, egész életében vegetáriánus volt és állatjogi aktivistaként is tevékenykedett. Nem csoda hát, hogy kollekcióiban soha nem használt bőrt, szőrmét vagy tollat. A környezet védelmére is odafigyel a cége, és a Stella McCartney termékek anyagait oly módon szerzi be, hogy azok fenntarthatók legyenek.

Stella McCartney termékpaletta

Stella McCartney az évek során egyre több féle ruházati termékkel szélesítette ki palettáját, rajongói nagy örömére. A női és férfi ruházaton kívül a márka készít gyermekruházati termékeket, kiegészítőket, napszemüvegeket, fehérneműt és fürdőruhákat is. A márka az Adidas-szal együttműködésben sportruházati termékeket is készít és saját parfümjeit is piacra dobta már. New Yorktól Tokióig több tucat Stella McCartney üzletben vásárolhatunk, azonban a legtöbb vásárló világszerte online juthat ezekhez az exkluzív termékekhez. Az ABOUT YOU-n keresztül most te is megvásárolhatod a brit divatcég termékeit. Kínálatunkban női napszemüvegeket, fehérneműket és fürdőruhákat találsz. Ezek a darabok nem tömegcuccok, így a strandon biztosan nem fogsz szembetalálkozni senkivel, akin ugyanilyen fürdőruha vagy napszemüveg van.

Stella McCartney fehérneműk különleges alkalmakra

Egy exkluzív Stella McCartney fehérneműt a legjobb különleges alkalmakra tartogatni amikor más is láthatja rajtad őket. Egy izgalmas randit még izgalmasabbá fogja tenni ha tudod, hogy egy Stella McCartney bugyit vagy melltartót viselsz. Sose tudhatod mit hoz a randi, így legjobb ha fel vagy készülve. Az összes ilyen fehérnemű szuper nőies és szexi. Látszik rajtuk már messziről, hogy minőségi termékek, amelyek kényelmesek, stílusosak és ráadásul ökológiai szempontból is tökéletesek. Egy fekete miniruha alá válassz egy szép zöld szatén fehérnemű szettet, amely nagy meglepetés lesz kedvesednek! De ha a klasszikus fehérneműt szereted, persze számos fekete vagy fehér melltartó és bugyi közül is választhatsz. Vannak sportosabb darabok is a palettán. Amikor az edzőteremben öltözöl át, akkor se mindegy, hogy milyen melltartó van rajtad. Egy sportmelltartó póló alá tökéletes lesz. Ezekben a típusú melltartókban nincs merevítő, illetve akármi más, ami nyomna. Szép formát ad a melleknek különösen akkor ha pólóval viseled. Rendeld meg még ma az új Stella McCartney fehérneműt és állj készen a randira!