Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: STREET ONE421

STREET ONE: divat az év 365 napjára

A hannoveri STREET ONE márka 1983-óta létező, kifejezetten hölgyek számára készült divatvonal. A gyártó cég arra törekszik, hogy az általa készített évi 12 kollekció darabjait az év bármely napján viselhesd, vagyis a márka kínálatában minden évszakra és alkalomra megtaláld a megfelelő holmikat. A nemzetközileg elismert védjegy Európa 4.600 pontján kínál igazán nőies és laza cuccokat a divatot kedvelő, a kiváló minőségre ügyelő, igényes hölgyek számára. A STREET ONE termékpalettája rendkívül széles, választéka a hétköznapi és alkalmi ruháktól kezdve, a nadrágokon át a kiegészítőkig a női ruhatár egészét lefedi. Ezek az öltözékek nemcsak jól kombinálhatók, de mindig a legfrissebb trendeket követik, így a STREET ONE ruháival biztosan naprakész, elegáns és vonzó viseleted lehet a divat gyorsan változó világában is.

STREET ONE webshop: a minőségi, mégis megfizethető női márka gyors és kényelmes elérhetősége

Az Európa-szerte ismert és keresett német STREET ONE márka valamennyi árucikke elérhető az ABOUT YOU weboldalán. Sikerét elsősorban minőségi anyagokból készült, könnyen viselhető darabjainak és rendkívül széles termékpalettájának köszönheti. A STREET ONE kínálatában hétköznapi és ünnepi viseletre szánt holmik egyaránt megtalálhatók: az egymással rendkívül jól variálható nadrágok, szoknyák, felsők és pulóverek, valamint ruhák közt mindenki megtalálhatja az ízléséhez és az alkalomhoz leginkább passzoló modellt. Hogy megjelenésed teljes harmóniában legyen, a választékból számos kiegészítőt, táskát, övet is beszerezhetsz. Ám a márka nemcsak a divatos megjelenésedre gondol, de arról is gondoskodik, hogy az általa forgalmazott termékek ár-érték aránya számodra is kedvező legyen, így nehézség nélkül frissítheted fel velük ruhatáradat.

STREET ONE webáruház: trendi és egyben környezetbarát ruhák egy helyen

A márkatulajdonos CBR Fashion Holding számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés is. Ennek megfelelően folyamatosan ellenőrzi beszállítóit, a szigorú környezetvédelmi és etikai szabályok előírás szerinti, pontos betartását. A STREET ONE holmikban fellépésed annak tudatában lehet rendkívül magabiztos, hogy ezek a cuccok nemcsak divatosak és kiváló minőségűek, de elkészítésük etikus és környezetbarát körülmények között történt. Ha szeretnéd, hogy a barátaid, ismerőseid mindig elismeréssel nyilatkozzanak csinos öltözködésedről, akkor érdemes elmerülnöd a STREET ONE webáruház kínálatának színes forgatagában, és összeállítani a saját, egyedi, nyerő kombinációdat. A STREET ONE remek választást jelenthet pörgős mindennapjaidra és a kikapcsolódást biztosító, alkalmi programjaidhoz is.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb STREET ONE Black Friday Akciókat.