Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: SUPERGA50

SUPERGA: a gumicsizmától a forradalmasított sneakerig

A SUPERGA máig ívelő karrierje az olaszországi Torinóban működő Walter Martiny Industria Gomme abroncsgyártócég 1911-es merész profilbővítésével indult. Ekkor kezdte meg a cég a gyorsan népszerűvé vált gumicsizmáinak gyártását. 1925-ben, amikor a termékpaletta egy „2750” modellnevet viselő, vulkanizált gumitalpú és vászon felsőrésszel gyártott, könnyű sportcipővel egészült ki, a gyártó cég elnevezését az olaszországi bazilikák egyike, a közelben fekvő „Superga” kegytemplom után „Superga SpA”-ra módosították. Az immár SUPERGA portfólió további szélesedését a számtalan sportág – többek között a tenisz és vitorlás sportok – kedvelőinek szánt, kiváló minőségű és kényelmes lábbelik gyártása jelezte. Azt követően, hogy a SUPERGA fő tulajdonosa az ugyancsak „csizmaország-beli” Pirelli autógumigyártó cég lett, az egyébként is jó eladási számok látványosan megsokszorozódottak. A termékkínálat bővülése sem állt le, az 1980-as évek óta már mindkét nem számára elérhető öltözékek és fehérneműk is kaphatók SUPERGA márkanév alatt.

SUPERGA webshop: divatos, olasz sportcipők gazdag választéka

A SUPERGA webshop pazar szortimentben mindenféle színű és kialakítású sportcipőt megtalálsz. A márka sok évtizedes sikerét éppen ennek a sokszínűségnek köszönheti. A kényelmes, időtlen fazonú, lezser, olykor feltűnően extravagáns sneakerekkel természetesen nem csak akkor jársz jól, ha a sportoláshoz, a rendszeres testedzéshez keresel megfelelő lábbelit, de ha a mindennapi viseletedhez szeretnél sokféleképpen kombinálható, trendi surranókra szert tenni. A SUPERGA webshop irigylésre méltó választékban valamennyi ízlésvilág képviselői megtalálhatják a saját kedvencüket. Az egykori vulkanizált gumitalp persze most is jellegzetes eleme a már kultikussá vált olasz cipőmárkának. Az egyes modelljei talpmagasságáról már messziről beazonosítható SUPERGA termékeit hordva nem fogod tudni elkerülni barátaid egyértelmű tetszésnyilvánítását!

SUPERGA: exkluzív kiadás a népszerű Sziget-fesztivál tiszteletére

Természetesen jó néhány sztár és influenszer sem tudta magát kivonni az amerikai születésű Olsen ikrek – Mary-Kate és Ashley – fődizájneri irányítása alatt folyamatosan megújuló SUPERGA világszerte érezhető, erős hatása alól. Sienna Millert, Gala Gonzalest, Kati Holmst és Liy Tylert is számtalan magazinfotón láthattad SUPERGA cipőkben. De az angol királyi családban Diana is szívesen viselte a klasszikus márka darabjait. A legutóbbi években pedig Vilmos herceg felesége, Katalin cambridge-i hercegné lábain is feltűnnek különböző alkalmakkor a SUPERGA sneakerekek. És ha ők viselik, akkor természetesen rajongók tízezrei ugyancsak ezt teszik! De a zenerajongó európai fiatalok körében rendkívüli népszerűségnek örvendő magyar Sziget-fesztivál is különleges megtiszteltetésben részesült, amikor a SUPERGA 2015-ben limitált „SZIGET special Edition” szériával jelentkezett a szuperbuli ideje alatt. A SUPERGA márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! Próbáld ki Te is! Élvezd Te is minden lépésnél, hogy a lábadon egy mutatós és kényelmes, egyúttal igazán trendi SUPERGA cipő van!