Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Swarovski61

Swarovski - egy gyémántot mindenkinek

Daniel Swarovskinak, a híres kristály ékszerek megalkotójának mottója ez volt: "Egy gyémántot midnenkinek" és valóban arra törekedett az üvegmester, hogy elérhető áruvá tegyen a brilliánsok szépségével és igényes kidolgázásával vetekedő kristályból készült ékszereket. A márka kristálytermékeinek palettája dekorációs tárgyakat, optikai tárgyakat és csillárokat is tartalmaz de legnagyobb jelentősége a női ékszereinek van, amelyeket könnyedén megvásárolhatsz az ABOUT YOU-n. Nézz egy gyönyörű Swarovski fülbevalót színházba, egy szép órát vagy nyakláncot a munkahelyedre vagy egy nőies karkötőt szabadidődre. A Swarovski ékszereket könnyen kombinálhatod is egymással hiszen a legöbb kristály díszítés színtelen, így csak azt kell eldönteni, hogy arany vagy ezüst színű foglalatban legyen.

Így váltak híressé a Swarovski ékszerek

A cseh származású Swarovski 1892-ben szabadalmaztatta azt az elektromos csiszolási technikát, amit saját maga fejlesztett ki és 1895-ben az ausztriai Wattensben megkezdte a Swarovski ékszerek készítését. A kristály csiszolás rengeteg energiát igényel ezért esett a választás Wattensre, ahol ki tudták használni a helyi hidroenergiát. A második világháború után a márka szemüvegcsiszoló műhelyével és különféle finom optikai termékeivel hírnevet szerzett magának. A termékek hamar sikert arattak és az egész világon elérhetővé váltak. Hírességek is szivesen mutatkoznak Swarovski ékszerekben és számos filmben is megjelentek ezek a legendás ékszerek. Hogy csak egy pár ilyen filmet említsünk: Titanic, Moulin Rouge, Bohém Rapszódia, Rocketman. De szabadidejükben is szívesen viselik ezeket az évszereket a celebek. Láthattuk pl. Penelope Cruzt díjátadáson megjelenni egy lenyűgöző fülbevalóban. Ma 3,5 milliárd eurós éves árbevétellel a vállalat az egyik legjobban eladott gyártó az exkluzív ékszerek területén.

Swarovski ékszerek minden alkalomra

Az ABOUT YOU webáruházban nagyon egyszerű vásárolni és a Swarovski ékszerkínálatunk széles körű. A nyakláncok és karkötők elegáns aranyozott vagy ezüstözött fémből készülnek, míg a fülbevalók fém része ródiumból van, amely egy nem korrodáló nemesfém, ami nem okoz irritációt. A Swarovski ékszerek különböző stílusban készülnek így mind a fiatalok, mind az idősebbek találnak az ízlésüknek megfelelő darabokat. Találhatsz klasszikus és extravagáns tervezésű fülbevalót is kínálatunkban. Számos, ma divatos vékony nyakláncot találsz a kínálatban más-más díszítéssel de a fülbevalók terén is igen nagy a választék. Egy ilyen ékszer örök darab ezért ajándéknak is tökéletes. Karácsonyra biztosan örömet szerzel nő ismerősödnek egy szép nyaklánccal vagy fülbevalóval, de akár ballagási ajándéknak is megfelel egy ilyen nemes ékszer. Ha az ajándék mégse tetszik, akkor ingyenesen visszaküldheted nekünk és nézhetsz helyette valami mást. Szerezd be még ma az új Swarovski ékszered és tündökölj benne a munkahelyeden vagy a következő fontos eseményen.