Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: SWING313

SWING: egy sikeres német női márka a csillogó megjelenésért

Az 1972-ben Németországban alapított női márka évente két alkalommal varázslatos kollekcióval bűvöli el a nőiességüket hangsúlyozni akaró, alkalmi megjelenésre vágyó hölgyeket. Ugye Te is szívesen élnéd át egy-egy ritka pillanatban az ünnepelt bálkirálynő, a herceg által keresett Hamupipőke, az ezeregy éjszaka csodás hercegnője mindenkit rabul ejtő szerepét? A SWING mindent megadhat Neked ehhez. A márka csodás alkotásainak segítségével könnyedén megigézheted szíved választottját és az ünnepi alkalom, gála, bankett, esküvő, szalagavató vagy barátokkal elköltött ünnepi vacsora valamennyi résztvevőjét. A SWING tervezőinek a klasszikusok és az avantgárd által egyaránt inspirált, kifejezetten a nagy pillanatokra komponált, elegáns öltözékeit viselve biztos lehetsz abban, hogy páratlan élményben lesz részed. Ezen kívül az is garantált, hogy személyiséged teljes fényében fog sugározni, amivel kivívhatod partnered, barátaid, a környezeted maximális elismerését.

SWING: a sodró ritmusú tánc, elegáns ruhakölteményekbe álmodva

A márka minden ízlést kielégítő prémiumöltözékei között – legyenek azok csinos délutáni, formás etui-, vonzó sifon-, színes koktél-, kecses báli ruhák vagy különleges hatású, elül rövid, hátul hosszú, esetleg mini-, midi- vagy maxi dressz – minden hölgy megtalálhatja a saját alakjához leginkább illő fazonú modellt. A márka alapértékként tartja szem előtt a kreativitást, az ösztönös megérzést és az életörömöt. A SWING folyamatosan megújuló kreációi a cég filozófiájának megfelelően rendkívül változatosak, így a bármilyen alkati adottságokkal rendelkező hölgy megtalálhatja a megfelelő darabot, hogy a rafinált formák és színek, a gondosan kigondolt részletek ügyes kombinációjával egyedinek élhesse meg magát, és örömmel viselhesse az általa kiválasztott ruhákat.

SWING webshop: különleges anyagok, varázslatos fazonok

A SWING hol nyíltan nagyvilági, hol szemtelenül kacér, hol lenyűgözően elegáns, hol igézően kecses, hol lazán csábító, de mindig mesés és szemet gyönyörködtető ruhakompozíciói minden esetben az időtlen nőiesség páratlan megtestesítői. A SWING által képviselt korszerű dizájn eközben gondosan megválasztott, kiemelkedően magas minőségű, finom anyagokra, jól illeszkedő, stílusos díszítésekre épít, amelyek beszerzésénél és feldolgozásánál a márka nagy hangsúlyt fektet a fenntartható, környezetbarát, fair minősítésre is. A márka szakemberei a ruhák készítésénél minden egyes részről pontosan tudják, hogy honnan, milyen körülmények közül származik. Egészítsd ki Te is ruhatáradat a SWING webshopban kínált, tudatosan lélekzetelállító hatásra szánt női ruhakreációkból, éld át azt a nagyszerű örömöt, amit e különlegesen szép kollekció darabjainak viselete biztosít.