Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Ted Baker327

Ted Baker: az angol prémium divatmárka

Az angol Ted Baker divatház megalapítása óta a prémium márkák élvonalába tartozik. A márka kollekcióját elsősorban az igényes, kifinomult ízlésvilágú, minőségi darabok kedvelői számára tervezték. A kollekció darabjai egymással tökéletes összhangban vannak, mind vonalvezetésükben, mind színvilágukban harmonikusan kiegészítik egymást, sőt a kollekció fő motívumai a cég által forgalmazott kiegészítőkön is visszaköszönnek. A márka hölgyek és urak számára egyaránt kínál kitűnő minőségű, ízléses ruhadarabokat, legyen szó akár hétköznapi, akár alkalmi viseletről. A hölgyek számára tervezett kiegészítők kínálata rendkívül széles: nemcsak táskák és pénztárcák közül válogathatsz kedvedre, de a kollekcióhoz tökéletesen illő ékszereket, karkötőket, fülbevalókat és gyűrűket is felfedezhetsz a márka kínálatában.

Ted Baker webshop: az angol luxusmárka termékei most egy helyen

A Ted Baker divatház termékei kiváló minőségű és egyedi tervezésű ruhadarabokat kínálnak a finom eleganciájú, szofisztikált megjelenés kedvelőinek, legyen szó akár női, akár férfi ruhadarabokról. A márka termékpalettája rendkívül sokszínű, kínálatában nem csak ruházati termékek, de a ruhákkal harmonizáló kiegészítők sokasága is megvásárolható. Mivel a Ted Baker kollekciójának darabjai egymással kiválóan kombinálhatók, így az ízléses és jól megkomponált megjelenés garantált. A ruhák, szoknyák, blúzok nemcsak színvilágukban, de stílusukban is harmonizálnak egymással, visszaköszönő motívumaikkal teszik egységessé az öltözetünket. Az tökéletes összhangra a kollekcióhoz tervezett kiegészítők, táskák és ékszerek teszik fel a koronát. Természetesen a Ted Baker az urakra is gondol: a márka kínálatában számos elegáns ing, pulóver, vagy akár sportos póló közül válogathatnak az igényes ruházati termékeket kedvelő férfiak.

Ted Baker webáruház: az Egyesült Királyság prémium divatmárkája

A Ted Baker divatmárka 1987-es megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend: egyedi tervezésű és finom eleganciájú darabjai világszerte jelen vannak a jó nevű divatáruházak polcain Ázsiától Amerikáig. A márka kínálatában megtalálható ruhák nemcsak finom stílusuk miatt rendkívül keresettek, de a cég szellemisége miatt is: a Ted Baker márka kiemelkedő fontosságúnak tartja a környezetvédelmet, és a munkavállalókkal szembeni etikus magatartást, így azok a tudatos vásárlók is bátran vásárolhatják a Ted Baker termékeit, akik számára a divat morális szempontjai is hangsúlyosak. A márka termékei között nemcsak férfi és női ruhadarabok lelhetők fel, de a kollekciót és egyben megjelenésünket teljessé tevő ízléses kiegészítőket, táskákat, pénztárcákat, sőt vonzó divatékszereket is megvásárolhatsz az ABOUT YOU weboldalán.