Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Thomas Sabo79

THOMAS SABO: az egyedi ékszerek szerelmeseinek

A 1984-ben alapított német divatékszer márka egyet jelent a sokoldalú, innovatív és trendteremtő ékszerekkel. A nemzetközi tervezőcsapat által kreált ékszerek és órák méltán népszerűek a divat és a kiegészítők szerelmesei között, hiszen az évente két kollekcióval jelentkező márka a világ nagy prêt-à-porter bemutatóihoz igazítja az újdonságainak értékesítését, így biztosak lehetünk abban, hogy a Thomas Sabo ékszerei mindig igazodnak az aktuális trendekhez. A márka legfontosabb ismérve az egyéniség és egyediség: cég által gyártott ékszerek, nyakláncok, medálok, fülbevalók, gyűrűk és karkötők személyiségünknek megfelelően, de az összhangot tökéletesen megőrizve kombinálhatók egymással, így sokszínűségüknek köszönhetően minden nap újrafogalmazhatjuk stílusunkat. Akár egy időtlen klasszikus modellre vágyunk, akár egy formabontóbb darabot keresünk, a márka kínálata lehetővé teszi, hogy játékosságot csempésszünk a megjelenésünkbe nemcsak a hétköznapokon, de akár jeles eseményeken is.

THOMAS SABO: játékosság a dizájnban, és korrektség a gyártási folyamatokban

Bár megszületésekor a márka kis vállalkozásként indult, mára már több, mint 1800 főt foglalkoztat a cég, és több, mint 300 üzlettel van jelen a világ 75 országában. A növekedés természetesen nem csak az eladási számokban tükröződik, de a cég társadalmi felelősségvállalását is magával hozta. A márka csak és kizárólag nyomon követhető és megbízható forrásokból származó alapanyagokkal dolgozik, gyártási folyamatai szigorúan szabályozottak, és rendszeres auditokkal bizonyosodik meg gyáraiban a nemzetközi etikai normák és a törvény által szabályozott termelési munkakörülmények betartásáról. A márka egyértelműen állást foglal a gyermekmunka ellen: minden partnerétől megköveteli, hogy garantálják a korrekt termelési folyamatokat. Mindezek mellett a Thomas Sabo a helyi közösségre is gondot fordít: a nürnbergi Ice Tigers jégkorong csapat kiemelt támogatója is, hiszen egy sikeres vállalkozás kötelessége a társadalmi felelősségvállalás.

THOMAS SABO: a szabadon variálható ékszercsalád

A márka kollekciója egyedi keveréke a nosztalgikus daraboknak, a modern, csillogó dizájnak, és az üde, szemtelen és fiatalos játékosságnak. Az elsősorban ezüst ékszereket tervező és forgalmazó cég minden darabja hosszas tervezőmunka eredménye, rendkívül részletgazdag és precíz kidolgozású. Most a THOMAS SABO webáruház kínálatában számos kifejezetten hölgyek számára készült trendi és játékos nyakláncot, szép kidolgozású gyűrűt, finom karkötőt vagy elegáns fülbevalót vásárolhatunk meg. A márka a gyűjtők igazi nagy kedvence, hiszen a kínálatában megtalálható darabok egymással kitűnően kombinálhatók. Akár magunkat szeretnénk meglepni egy sikkes darabbal, akár ajándékba keresünk egy vidám vagy éppen klasszikus divatékszert, az ABOUT YOU webshopban biztosan megtalálhatjuk a Thomas Sabo online kollekciójából azt a darabot, mely tökéletesen illik az alkalomhoz.