Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

TOMS: ahol számít a vásárlásod

Kevesen tudják, hogy az ismert TOMS márka jóval többet rejt, mint egy jól működő bizniszmodellt. A TOMS webshop alapítója, miután Argentínai látogatása során tanúja volt annak, mennyi szegény körülmények között élő gyermek szenvedi hiányát olyan egyszerű dolgoknak, mint egy pár cipő, fantasztikus ötlettel állt elő. A márka minden megvásárolt cipő után egy új pár cipőt juttat el olyan családokhoz, akiknek anyagi körülménye ezt nem teszi lehetővé. Ami egy egyszerű ötletként indult, mára igazi mozgalommá nőte ki magát, a TOMS webshop így a vásárlók segítségével mára már több mint 60 millió pár cipőt osztott szét, több mint 70 országban. A TOMS márka küldetése az, hogy az üzleti élet révén javítsa az életszínvonalat a szegényebb, fejlődő országokban. Az ABOUT YOU segítségével pedig most te is részese lehetsz ennek a küldetésnek.

A TOMS sokkal több, mint cipőmárka

Ahogy egy jól működő vállalkozásnál megszokott, a TOMS webshop is évről évre tovább fejlődik. Azonkívül, hogy egy globális lábbelimárkává vált, elköteleződött amellett, hogy segítse az emberiség virágzását. A TOMS ma már nem csak cipőket árul, a márka a szegénység problémáján kívül igyekszik felhívni a figyelmet a látáskárosodás és a vakság globális kérdéseire is. A TOMS webshop kínálatában megtalálod a legújabb divat szerint készült napszemüvegeket, válogathatsz a különféle keretek és lencsék között. Ami pedig csak hab a tortán, hogy minden szemüveg vásárlásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a vállalat 13 fejlődő ország egyikébe dioptriás szemüvegeket juttasson, támogassa bizonyos gyógykezelések, iskolázások elvégzését, vagy akár látásjavító műtéteteket hajtson végre. A TOMS-nál a divat és a minőség kéz a kézben járnak, az ABOUT YOU-n pedig biztosan te is megtalálod azt, amit keresel.

TOMS: minden évszakban ideális

Legyen szó akár nyári vagy téli lábbelikről, szandálokról, magas vagy alacsony sarkú cipőkről, a TOMS webshopon biztosan meg találod azt, amire épp szükséged van. Cipők százai közt keresgélhetsz, amelyek bármely színben, formában és méretben megtalálhatóak a weboldalon. Minden termék kivétel nélkül a legjobb minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot. De ha ez még nem lenne elég, a TOMS webshopon biztosan megtalálod a cipődhöz illő trendi kiegészítőket is. A márka kínálatában ugyanis szerepelnek különféle táskák, ékszerek, kalapok, sálak és egyéb tartozékok is. Képzelj csak el egy márkás barna csizmát, egy tökéletesen hozzá passzoló, stílusos barna táskával és egy széles kalappal. Egy kellemes őszi napon nincs is jobb annál, mint jól érezni magad a bőrödben, abban, amit épp viselsz. Az ABOUT YOU-n pedig mindezt megtalálod egy helyen, kedvezményes árakon.