Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

A Tory Burch sikersztori

Tory Burch egy amerikai divattervező, aki 2004-ben alapította meg saját márkáját a New York-i Manhattanben. A cég prémium kiegészítők készítésével foglalkozik. A leghíresebb és legkeresettebb termékei a táskák, de találsz a Tory Burch online shopban napszemüvegeket, cipőket, ékszereket és fürdőruhákat is. A cég akkor robbant be a köztudatba, amikor a legnézettebb amerikai talk showban, az Oprah-ban beszélt róla Oprah Winfrey. Másnap 8 millióan keresték fel a cég weboldalát. Számos új Tory Burch termék még ma is olyan népszerű, hogy várólistára kerülnek a vásárlók, de természetesen az ABOUT YOU webshopjában nem kell várnod a kiszemelt termékre. A márka a közepes luxuskategóriába tartozik, így ha itt vásárolsz, egy dizájner terméket kapsz, de mégis megfizethető áron.

Tory Burch - az utazás inspirálta színes márka

Az utazás és a felfedezés a kollekció és a Tory Burch márka szerves része. Tory szülei, Buddy és Reva minden nyáron elutaztak Görögországba, Olaszországba, Marokkóba és más érdekes és egzotikus helyekre. Nem csoda hát, hogy Tory még most is nyitott a világ felfedezésére és más kultúrák megismerésére. Kollekcióiban nem csupán az amerikai stílust fedezhetjük fel, hanem érdekes szabásokat, amelyeket ázsiai, európai és afrikai kultúrák is inspiráltak. A Tory Burch márka a színekre is nagy hangsúlyt fektet. A divattervező nő ugyanis azt vallja, hogy mindenkinek a lehető legszínesebben kellene élnie az életét. Bátran játszik a színekkel kollekcióiban, és az erős színekkel próbálja kiemelni a nők nőiességét és magabiztosságot szeretne adni minden nőnek. Tory annyira elhivatott a nők segítésében, hogy 2009-ben megalapította a Tory Burch alapítványt, amely a női vállalkozókat segíti.

A Tory Burch kollekciók

A New York-i divathéten minden szezonban bemutatott kollekció tükrözi Tory színek, utazások és egyedi részletek iránti szeretetét. A marokkói építészet inspirálta formatervezett dupla T logó ott szerepel a márka minden termékén, a napszemüvegektől a szandálokig. Stílus tekintetében is keveredést láthatunk. Tory kedveli a vintage stílust, így számos napszemüveg és táska a 70-es évek formatervezését hozza vissza, ugyanakkor termékei modernek, de nem követik vakon a folyton változó trendeket. Klasszikus és stílusos táskáival, napszemüvegeivel és cipőivel, minden nő kihangsúlyozhatja nőiességét, ugyanakkor erős személyiséget sugározva. Bohém jegyeket is megfigyelhetünk a Tory Burch kiegészítőkben. A napszemüvegek számos fazonban léteznek az aviátor formától a négyszögletesen át a macskaszem formájú verziókig. A táskák tekintetében még nagyobb a választék. Létezik a kollekcióban minitáska, válltáska, hátizsák és strandtáska is. A klasszikus Tory Burch válltáskák mindig elegáns és stílusos megjelenést varázsolnak és bármilyen elegáns alkalmon megállják a helyüket.