Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: UNDER ARMOUR389

Under Armour: az úttörő amerikai sportmárka

Az Under Armour márkát 1996-ban alapította Kevin Plank, a Maryland Egyetem akkori futballistája. A sportmárkák közt viszonylag rövid múltra visszatekintő márka zajos sikert aratott innovatív termékeinek köszönhetően, s ma már méltán tartják számon a vezető sportmárkák sorában. Az Under Armour webshopban női és férfi sportruházati termékeinek széles választékából válogathatsz. Az Under Armour hölgyek számára készült termékei között cipőket, pólókat, leggingseket, topokat és sportmelltartókat egyaránt találhatsz, melyek természetesen lépést tartanak az adott szezon trendjeivel. Az urak is megtalálják a sportoláshoz leginkább megfelelő darabokat, legyen szó pólóról, atlétatrikóról, melegítőről vagy nadrágról.

Under Armour webshop: a feltörekvő amerikai sportmárka

Az 1996-ban piacra dobott Under Armour márka ugyan nem tekint hosszú múltra, de számos sportruházati innováció fűződik a nevéhez, többek között az izzadságot elvezető anyagokból készült ruhadarabjai. Az Under Armour webshopjában számos divatos, de ugyanakkor praktikus darab is megtalálható. A hölgyek számára készült leggingsek, felsők, sportmelltartók és cipők nemcsak a kényelmi szempontoknak felelnek meg, de lépést tartanak az aktuális trendekkel. Az Under Armour webáruházában a férfiak is beszerezhetik mindazokat a ruhadarabokat, amikre edzés közben szükségük lehet: pólók, nadrágok, sportpulóverek és sportcipők széles választákából választhatnak. Az Under Armour kiegészítői között számos táskát is találhatunk. Az Under Armour márka garancia a kényelmes sportruházatra.

Under Armour: az amerikaifutball-pálya egykori lovagjának izgalmas termékei webshopkínálatként

Ki ismerhetné jobban egy sportoló szükségleteit, mint egy sportoló? Az amerikai Under Armour márkát alapító Kevin Plank saját, sportpályán szerzett tapasztalatai alapján fogalmazta újra a sportruházat funkcióját: az Under Armour sportruházat innovatív technológiájú, izzadságelvezető anyagokból készül, így támogatja a kényelmes sportolást. Válaszd ki az Under Armour női és férfi sportruházati termékek széles skálájábóla számodra leginkább megfelelő darabokat az ABOUT YOU weboldalán keresztül! Az Under Armour webáruház női termékei között számos leggings, top, sportmelltartó vagy akár sportcipő közül választhatsz. A férfiak számára készült termékek között kellemes viseletű nadrágok, shortok, sportfelsők és atléták, valamint a sportoláshoz nélkülözhetetlen sportcipők is várnak rád. Az Under Armour ugyanakkor nem csak a praktikumot szolgálja: sportruházatának választéka érzékenyen reagál a sportvilág trendjeire, nem csak fazonban, de színvilágában is. Ha az Under Armour márka minden igényt kielégítő táskaválasztékából vásárolsz magadnak egy tetszetős darabot - legyen szó akár edzésről, akár szabadidős tevékenységről -, azzal teljessé teheted megjelenésedet.