Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

Unique - valóban egyedülálló

A Unique márkát Shahin Moghadam alapította Németországban 1998-ban. A márka modern és elbűvölő koktél- és estélyi ruháiról ismert, amelyek a legelegánsabb alkalmakon is megállják a helyüket. Legyen szó egy ballagásról vagy egy esküvőről, egy Unique ruhában biztosan nem leszel alulöltözött. A magas minőségű anyagok, a kreatív szabás és a divatkövető kialakítások teszik a Unique márkát ennyire egyedülállóvá. Ezek a nőies ruhák ráadásul tényleg egyediek lesznek. Az alkalmon ahol megjelensz nem valószínű, hogy más nő is ilyen ruhában lesz mert nem tömegcikkekről van szó, amelyet a plázákban százszámra árusítanak. Ráadásul online a vásárlás is kényelmesebb. Otthon aztán felpróbálhatod a ruhát és ha nem jó a méret ingyen visszaküldheted nekünk és kiválaszthatod a megfelelő méretet.

Unique estélyi ruhák, amikben hercegnőnek érezheted magad

A Unique hosszú estélyi ruhái bármilyen elegáns alkalomra tökéletesek lesznek. Legyen szó egy opera vagy színházlátogatásról, egy bálról vagy egy monacói kaszinólátogatásról. Ha a dress code "white tie" azaz férfiaknak frakkban és fehér csokornyakkendőben illik megjelenni, akkor a nőknek mindenképp teljes hosszú estélyi ruhát illik viselniük. Alkalomtól függően aztán a Unique ruha lehet extravagánsabb, mondjuk sok átlátszó résszel és tüllel vagy teljesen klasszikus formájú és mondjuk fekete színű. Ha koszorúslány ruhát keresel akkor is jó helyen jársz a Unique kínálatában. Egy esküvőn az összes koszorúslánynak össze kell öltözni. Első szabály, hogy fehér ruhát nem választhattok, de ajánlatunkban számos (nagyon népszerű) krémszínű vagy barackvirág színű estélyi ruhát találsz. Ha bálba készülsz nyugodtan válassz olyan ruhát amin vannak csillogó flitterek vagy strasszok és csillogj úgy mintha egy hercegnő lennél!

Unique koktélruhák, amik csak úgy vonzzák a tekinteteket

A koktélruhák egy fokkal kevésbé elegánsak mint az estélyi ruhák, de valljuk be, rájuk sokkal többször van szükségünk életünk során mint nagyestélyire. Ha a páron öltönyt vesz fel egy alkalomra zakó és nyakkendő vagy fekete csokornyakkendő kíséretében, akkor neked egy koktélruhát illik. Ilyen alkalom lehet például egy ballagás, egy nyári esküvő, egy koktél parti, egy lóverseny vagy egy esti látogatás a kaszinóba. Választhatsz klasszikusabb vagy extravagánsabb darabot itt is. Egy Unique koktélruha magassarkú cipővel fog kinézni a legjobban, vagy nyáron magassarkú szandállal. Pár ékszert is viselhetsz és természetesen egy jó frizurára és sminkre is szükséged lesz. Ha kinézted a ruhát, kattints a képre és alul meg tudod nézni, hogy milyen cipőt ajánlunk hozzá. Ha egy Unique ruhában jelensz meg a következő nagy eseményen, biztosan sokan meg fognak nézni mert ezeken a ruhákon már messziről látszik a minőség és a kifinomultság.