Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: VERSACE24

VERSACE - az olasz luxus megtestesítője

A VERSACE céget Gianni Versace alapította 1978-ban és ma az olasz divatcég egyike a legismertebb dizájner márkáknak. A márka igazán sokféle terméket készít luxus ketegóriában. Eredetileg a ruháival és bőráruival lett ismert a márka de ma már készítenek kiegészítőket, mint pl. az órák vagy a napszemüvegek és férfi és női parfümöket is. A cég egy 2018-ban történt akvizíció óta a Michael Kors Holding része, viszont kreatív igazgatónak maradt Donatella Versace. Az olasz márka innovatív kialakításairól ismert, szimbolikus és merész mintáiról és élénk és stílusos színeiről. A márka logója a görög mitológiából ismert medúza, amelyet Gianni azért választott mert azt szerette volna hogy a divatcége termékei épp oly hatással legyenek a vásárlókra, mint a medúza: beleszeretsz és nincs visszaút!

VERSACE napszemüvegek az ABOUT YOU-n

Ami minden VERSACE napszemüvegre elmondható, az az, hogy az időtlen eleganciát képviseli és az olasz glamúrt. Egy ilyen napszemüveg sohasem unalmas vagy divatját múlt mert a tervezők arra törekedtek, hogy a dizájnjuk időtlen maradjon. Számos VERSACE napszemüveg szárán látható a híres medúza logó, így már messziről felismerhetőek ennek a kultikus márkának a termékei. Számos extravagáns darabot is találsz a kollekcióban mind férfiaknak mind nőknek, de ha a klasszikusabb formákat szereted akkor is fogsz tudni választani hiszen nálunk több tucat VERSACE napszemüveget találsz. Az ABOUT YOU-n ráadásul mind a kiszállítás mint a visszaküldés ingyenes így ha felvéve mégse tetszik a szemüveg, nyugodtan visszaküldheted nekünk és nézelődhetsz tovább. A márka napszemüvegeit a víz és a természet ihlette. Merülj te is a tengerek mély világának fantáziájába egy ilyen trendi napszemüveggel, amely egész nyáron hű társad lehet.

VERSACE napszemüveg férfi és női változatok

A VERSACE hagyja, hogy te döntsd el, milyen stílusú keret áll neked legjobban. Választhatsz fém keretes aviátor stílusú szemüveget, vagy nagy méretű műanyag keretes darabot. Számos VERSACE napszemüveg színezett üveget kapott, amely még a hangulatunkat is befolyásolja. Válassz egy rózsaszín vagy bordó árnyalatút, hogy valóban rózsaszínben lásd a világot. Egy ilyen szemüveg mindig fel fog dobni! Ha sárgásat választasz, azzal minden melegebbnek fog tűnni, így tökéletes választás ha be van felhősödve pedig te totál napsütést szeretnél. A keretek is nagyon sokféle színben elérhetőek. A VERSACE-re ismert erős színeket ugyanúgy megtalálod a termékpalettán, mint a klasszikus fekete vagy sötétbarna verziókat. Az üveg mérete is sokféle lehet az egészen kicsi kerektől a nagyon nagy méretűig, amely oldalról is védi a szemet a káros napsugaraktól. Egy ilyen napszemüveg a te nyári ruhatáradból sem hiányozhat!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb VERSACE Black Friday Akciókat.