Kendall az ABOUT YOU-nál - Most élőben5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Női Futócipők119

Fantasztikus ajánlatok a női futócipő akció keretében

Az edzőcipők újra divatba jöttek. Bár ezek a cipők szinte mindig kényelmesek és anatómiailag sokkal jobbak a lábfejnek, mint egy magas sarkú cipő, ha futócipőről van szó még ez sem elég. A futás nagyon megerőlteti az izmokat és az ízületeket ezért ha futsz, csakis futócipőben tedd! Egy jó futócipő elengedhetetlen és a jó hír, hogy nem is feltétlenül kell vagyonokat költened rá. Az, hogy megjelent egy újabb Adidas modell még nem jelenti, hogy az előző rossz és ilyenkor az előző modelleket bizony leárazzák. A női futócipő akció keretén belül több tucat jobbnál jobb futócipőt kínálunk neked. A futás típusától és attól függően, hogy melyik márkákat preferálod, nézz szét az akciós futócipők között az ABOUT YOU-n és rendeld meg most a következő hűséges futótársadat.

Az akciós futócipő kiválasztásának menete

A futásnak számos típusa létezik. Futhatsz rövid, közepes vagy hosszú távon. Futhatsz aszfalton vagy terepen, száraz vagy nedves körülmények között. A futócipő kiválasztásánál ezeket mind figyelembe kell venni. A rövid távfutáshoz a legfontosabb, hogy a cipő könnyű és rugalmas legyen, míg hosszabb távakhoz a megtámasztás és a stabilitás a fontos. Tudtad, hogy amikor futás közben a lábadon landolsz a súlyod két és félszerese nehezedik a lábadra? Nem csoda hát, hogy az ízületek sérülhetnek futás közben. A női futócipő akció most rengeteg modellt olcsón kínál. Amikor rákattintasz egy termékre a webshopban mindig meg tudod nézni a felhasználási területet. Ha kiválasztottad a modellt, nézd meg, hogy létezik-e más színben, majd válaszd ki a méreted és már meg is vagy. Ha az akciós futócipők között válogatsz sok pénzt spórolhatsz meg és ráadásul a szállítás is ingyenes.

Női akciós futócipők márka szerint

Egy futócipő nem tart örökké. Hatalmas terhelésnek van kitéve minden futócipő, így átlag 1000 km lefutása után ideje lecserélned a cipőt. Nézz szét az oldalunkon ahol az akciós futócipő választék nagyon nagy. Sok futó az Acics márkára esküszik. Az Asics fő profilja a futás és cipőik általában hosszútávfutóknak készülnek. A legnépszerűbb sportmárkák, úgy mint a Nike és az Adidas nagyon sokféle sportra készítenek cipőket és abszolút divatvezetők. A Reebok egy dinamikus márka és szerződésben áll a világbajnok Usain Bolttal. Különösen rövidtávfutáshoz szuper cipőket készítenek. De választhatsz egy The North Face akciós futócipőt is, amely a márkát meg nem hazudtolva, terepre készült. Egy New Balance cipő is akármikor jó választás, hiszen ez a márka legendás az anatómiai talpkialakítás terén, ráadásul ezek a cipők a legdivatosabbak között is vannak.