Női Cipők42

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Cipők

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Cipők

Geox cipő: világhírű lélegző lábbelik

A Geox olasz családi márka, kettős értelemben is: a cég részvényeinek többsége a Polegato család birtokában van, másrészt a cég a termékeit a család minden tagjának szánja, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Piacvezető, multinacionális cégről van szó, amely 100-nál több országban van jelen, ebből 28 országban gyártás is folyik. Világszerte 30.000 alkalmazottat foglalkoztatnak. Az egyedülálló szabadalomra épülő sikertörténetet Polegato úr egyik sivatagi kirándulásának tapasztalata alapozta meg. Az elviselhetetlen meleg miatt támadt az az ötlete, hogy lyukakat fúrjon a tornacipője sarkába. Az ötlet bevált, tehát szabadalmaztatta. Először nem is gondolt arra, hogy saját márkát alapítson, de hiába házalt levédett találmányával nemzetközi cégeknél, senki nem volt vevő az újdonságra. Végül Geox néven maga kezdett cipőket gyártani és forgalmazni. A márka nevében a Geo a Földet jelenti, az X pedig annak jelképe, hogy nyitottak a műszaki haladásra.

Geox női cipők minden alkalomra, minden időjárási körülmények között

A Geox lábbelik kényelmesek és praktikusak, mikroporózus anyagokból készülő, egyedülálló légáteresztő és egyben vízálló membránnal készülnek. A Geox cipők gyors népszerűvé válását nem a drága reklámoknak köszönhetik. A cég vezetői az elégedett fogyasztók közötti szájpropagandában hisznek. A hangsúlyt a megalapozott fejlesztésre helyezik és arra, hogy neves dizájnerekkel dolgoznak együtt. Amúgy a fejlesztőik az extrémsportok (repülés, autósport) körülményei között is tesztelték az újabb technológiai megoldásokat. Sőt, az általuk alkalmazott innovatív Amphibiox technológia, amely egyrészt a cipők vízállóságát és hőszigetelését, másrészt a láb kivételes szellőzését is biztosítja, tesztjét a világ legcsapadékosabb helyén, az indiai Cherrapunjee-ban, végezték, ahol 7 napig, megállás nélkül esett az eső. Jó hír tehát, hogy az elegáns bőr felsőrésszel és hasított bőr talppal készített Geox cipőkkel akkor is száraz lábbal érhetsz haza, ha esik a hó, vagy az utcák pocsolyákkal vannak tele!

Geox női cipő Geox kiegészítőkkel

A Geox portfóliójában az olasz származásukat letagadni sem tudó cipők mellett minden nap használatos, trendi blézerek és kabátok is vannak. Ezek mindegyikére a kiemelkedően jó minőség és az jellemző, hogy viselésüket az időjárási viszonyok nem korlátozzák. Együtt is, más cuccokkal is remekül kombinálhatók. Ezen belül a városi stílus, az „urban style” jegyében készült, a hagyományos kivitelezést magas szintű csúcstechnológiával ötvöző Geox női cipők, félcipők, szandálok, mokaszinok, boka- és sportcipők, hótaposók és balerinák, magassarkú cipők és sneakerek gazdag kínálatából bármilyen hétköznapi vagy kalandos programra kiváló és strapabíró lábbelit választhatsz magadnak. Szóval vegyél egy nagy lélegzetet, és merülj el a lélegző cipők világában!