A hátizsák: funkcionális és trendi

A praktikus hátizsákok nem csak gyerekeknek vagy fiataloknak valók, s ezt az ABOUT YOU-n fellelhető menő márkák modelljei is bizonyítják. Az élénk színű és érdekes mintájú hátizsákok manapság praktikus részletekkel vannak ellátva. Minden korcsoport számára létezik a megfelelő modell. Bármit is keresel – webáruházunk széles választékában a kis méretű bevásárló táskáktól kezdve a nagy túrahátizsákig mindent megtalálsz.

Legyen kicsi vagy nagy, egy hátizsák mindig jól jön

Női hátizsákokból manapság Dunát lehet rekeszteni. Csak azt kell tudni melyik modell milyen alkalomhoz illik. Az úgy nevezett „Daypack“ -ek szinte minden háztartásban ott vannak, mert rendkívül kényelmes és sokoldalú modellek. A térfogatuk mintegy 20 liter, szóval személyes tárgyaid mellett marad benne hely a bevásárlás során beszerzett holmiknak, ruhadaraboknak is. Néhány modellnek kipárnázott belsőrésze is van, hogy laptopodat biztonságosan el tudd benne helyezni. A legtöbb Daypack stílusában egyszerű és visszafogott. Klasszikus színűknek és formájuknak köszönhetően ez egy igazán sokoldalú hátizsák modell.

Hátizsákok sportkedvelőknek

Szeretsz sportolni és a természetben lenni? Akkor női sport hátizsákjaink pont tökéletesek lesznek neked. Poliészterből készült, így tökéletesen ellenáll a pornak, szennyeződésnek, nedvességnek. Vannak kimondottan vízálló modelljeink is, ezek hirtelen érkező záporesőben is megóvják majd táskád tartalmát. Hosszú természetjáró túrákhoz válassz túrahátizsákjaink közül. Ezek elsődleges előnye, hogy széles vállpántjai biztosítják a vállaidra nehezedő súly eloszlatását. Egyes táskáink beépített merevítő vázzal is rendelkeznek. Ezekkel különösen könnyedén és kényelmesen szállíthatsz súlyosabb csomagokat. A túrákról persze nem hiányozhat az esőkabát, a vándorbot és a kulacs sem, ne aggódj, ezeknek is jut hely a kiegészítő zsebekben. A felső zsebben pedig mindig kéznél lesz a müzliszelet, a gyors energia utánpótlást biztosító harapnivaló.

Trendi színű és mintás hátizsákok

A manapság kapható hátizsákok igazolják, hogy egy táskának nem kell mindig feketének és unalmasnak lennie, mivel már élénk piros, kék vagy lila szinű hátizsákokat is lehet kapni. A színes hátizsákoknak két nagy előnye is van, egyrészt kimondottan jól kinéző, trendi viseletek. Különösen a meleg napokon egy színes hátizsák egyszerűen túrázásra, biciklizésre vagy akár utazásra készteti az embert. Másrészt az erős szín még praktikus is. Mikor a reptéri poggyászkiadónál álldogálsz a csomagodra várva, már távolról felismerheted hátizsákodat és stresszmentesen kezdődhet is a jól megérdemelt nyaralásod.

Márkás hátizsákok széles választéka az ABOUT YOU webáruházban

Fedezd fel az ABOUT YOU-n széles női hátizsák választékát. Mivel a dizájn rendkívül fontos a jó megjelenéshez, nálunk rengeteg menő modell közül választhatsz. Egy elegáns női hátizsák sokszor jó alternatíva lehet egy klasszikus táska helyett. Nézelődj csak weboldalunkon és találd meg legújabb kedvenc mindennapi hátizsákodat.