További -30% MINDEN AKCIÓRA5

EXTRA30Kedvezmény kód aktiválása
Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Mom Jeans242

"

Mom jeans: a tökéltes farmer divatkövető nőknek

A mom jeans most már jó ideje a divat világ legmenőbb darabjaihoz tartozik. Vannak akiknek a laza szabása kevésbé jön be. Mások viszont nem tudnak lemondani a farmer magas derekárol és előnyös szabásáról. De az biztos, hogy a Mom jeans az aktuális szezon legnagyobb trendjeinek egyike. Számos influencer és topmodell újra és újra bizonyítják, hogy mennyire nőies és sokoldalú darab. Egy pár Mom jeans mindig jól jöhet, mert bármikor bármivel tökéletesen kombinálható. Az ABOUT YOU webáruházában Mom Jeans széles választékát találod. Fedezd fel kedvenceidet és rendelést követően pár nap múlva már hordhatod is őket.

A Mom Jeans kihangsúlyozza nőies formáidat

Eredetileg a Mom Jeans kismamáknak készült, akik szülés után, kényelmes farmert kerestek. A Mom Jeans mindenkinek jól áll, de főleg az olyan nők számára ideális, akik optikailag el akarják rejteni a hasukon és a combjukon lévő felesleget. A Mom Jeans a mai napig híres előnyős szabásárol és a legnevesebb márkáknál is megtalálható. Egy fontos tipp: olyan felsővel kombináld, amelyik behúzható a derékpántba. Így kihangsúlyozhatod a derekadat.

A Mom Jeans minden alkalomhoz jól kombinálható

Egy Mom Jeansszel feldobhatod hétköznapi viseleteidet. A laza szabásnak köszönhetően kifogástalan megjelenést biztosít számodra, mivel kihangsúlyozhatod nőies formáidat. Szabadidős tevékenységeidhez kombinálhatod hosszú ujjú pólóval vagy egy pár jó minőségű sneakerrel és már is meg van a menő megjelenésed, de akár még a nadrág szárát is felhajthatod. Az irodai mindennapokra érdemes egy egyszinű modellt választani és egy elegáns blúzzal és blézerrel kominálni. Nyáron pedig választhatsz egy rövid Mom Jeans modellt. A Mom Jeans a tökéltes darab, mert bármikor viselheted – az irodában, egy shoppingtúra vagy akár egy balatoni kirándulás alkalmával. Egy stílusos Mom farmerell rendkívül menő leszel!

"