-25% EXTRA MINDEN FÉRFI VISELETRE5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Melltartók2,960

A melltartók története

Régészeti leletek bizonyítják, hogy melltartót már a középkorban is hordtak a nők. Azonban annak funkciója és kinézete folyamatosan változott és még ma is változik. A kezdetekben egyetlen funkciója az volt, hogy eltakarja a nők mellét, azonban a későbbiekben rájöttek arra is, hogy egy jó melltartó tartja is a melleket, nem engedi őket lógni. Mivel azonban a mellbimbók még így is kivehetőek voltak a szövet alatt, feltalálták a betétet, ami egyrészt eltakarta a mellbimbókat, másrészt picit nagyobbnak is látszottak tőle a nő mellei. Innen már csak egy lépés volt a push-up feltalálása, aminek már úgymond mellforma javító funkciója is van. Ma már talán nincs olyan nő, aki melltartó nélkül hagyná el az otthonát.

Vásárolj online egy jól illeszkedő, dekoratív melltartót

Az ABOUT YOU-n a melltartók hihetetlenül széles választékát találod. Rengeteg olcsó melltartó és leárazott termék közül is válogathatsz. Hogy megkönnyítsük a választást, a találatokat rendezheted a szűrő segítségével, méret, ár, szín, márka, pánt fajta és anyag szerint. Először is, ki kell választanod, hogy milyen fazont zeretnél és, hogy milyen alkalomra van rá szükséged. Egy klasszikus, merevítős melltartó viselésével melleid természetesnek és kerek formájúnak fognak tűnni. Egy push-up fazontól nagyobbnak fognak kinézni a melleid. Ez ideális egy szűk, mély kivágású ruhához. Ha egy kényelmes, elasztikus T-shirt melltartót választasz, biztos lehetsz benne, hogy az bármely póló-farmer kombinációhoz illeni fog. Ha egy pánt nélküli ruha vagy top alá keresel fehérneműt, akkor egy pánttalan vagy levehető pántú darabot kell választanod.

Az ideális melltartó kiválasztása

Ha már kiválasztottad a típust akkor arra kell ügyelned, hogy a méretet megfelelően válaszd ki. A melltartónak jól kell illeszkednie, ha tökéletes tartást szeretnél a melleidnek​. A fehérnemű csak akkor lesz kényelmes ha nem csúszkál benne a melled, és a merevítés nem is szorítja a melleidet. Az ABOUT YOU-n rengeteg olcsó melltartót találsz, de mielőtt melltartót vásárolsz, meg kell győződnöd a méretedről. A méret egy számból és egy betűből áll. A szám a mellkasod kerülete centiméterben. A betű a mell méretére utal. Először mérd le a mellkasod kerületét közvetlenül a melled alatt, azután pedig a melleden keresztül. A kisebb számot vondd le a nagyobból. Ha az érték 12-14, A-s a méreted, ha 14-16, akkor B-s és így tovább. Minden két centiméter egyel nagyobb méretet jelent (C, D stb.).
Ezután azt kell eldöntened milyen anyagból szeretnéd a fehérneműt. Egy randihoz a szexi csipke, sporthoz a pamut lesz a legjobb választás.