NYÁRI AKCIÓ: Akár -60% kedvezmény5

Legginsek1,337

A leggings újra divatban

A leggings, ami régen cicanadrág névre hallgatott, ma újra divatban van. Pár éve jött ismét divatba ez a 80-as években oly népszerű nadrágfajta, sokak örömére, hiszen szuper kényelmes. Sehol nem fog bevágni vagy nyomni mint egy farmer vagy egy szövetnadrág tenné. Nem csoda, hogy a kismamák is előszeretettel hordják. Ha felszedsz néhány kilót akkor sem kell megszabadulnod egy leggings-től hiszen elasztán tartalmánál fogva nagyon sokat tud tágulni az anyag, anélkül, hogy nyomna. Buliba is bátran felvehetsz egy műbőr darabot a garatált szexi kinézet érdekében. A női sportruházat közé is betört a leggings és a sok népszerű divatmárka mellett a sporturházati cégek is nagy számban gyártják ezeket a praktikus ruhadarabokat.

Mivel kombinálható a cicanadrág?

A leggings-ek kicsit harisnya kinézetűek, azzal az eltéréssel, hogy csak a bokáig érnek és nem átlátszóak. Ennél fogva valamelyest úgy kell őket hordani mint egy harisznyanadrágot. Ha nem sport leggings-ről van szó, a felső részét mindig takarjuk el. Kombinálhatod túlméretes pulóverrel, egy hosszú inggel vagy tunikával, de ezek érjenek minimum a feneked közepéig. Ha kicsit nagyobb a feneked, akkor jobb ha még hosszabb a felső, amely diszkréten eltakarja azt. Télen egy magasszárú csízma vagy bakancs jó cicanadrág kiegészítő, nyáron viszont tornacipő, sneaker vagy szandál is jól fog kinézni hozzá. Az eredeti cicanadrágok feketék, de ma már nagyon sokféle színű és mintájú leggings-et választhatsz. Arra figyelj, hogy ha erős színű vagy mintás a nadrág akkor lehetőleg egyszínű felsőt válassz hozzá. Egy fekete színűt szinte bármilyen mintájú vagy színű felsővel felvehetsz és jól kombinálhatod egy nagy méretű órával vagy feltűnő ékszerrel is.

A sportos cicanadrágok

A sporthoz használt cicanadrágok nagyon sokoldalúak. Mivel tökéletesen követik a formát és nem korlátoznak a mozgásban, a jóga vagy pilates órára tökéletes lesz egy leggings. Sok sport cicanadrág lélegző anyagból készül így izzadós, kardió sportokhoz is tökéletes, mint az aerobik vagy a futás. Olyan népszerű sportmárkák termékei közül válogathatsz mint a Nike, az Adidas vagy a Puma. Ezeket a nadrágokat rövid felsővel is hordhatod. Sporthoz készült leggings létezik hosszú, rövid és 3/4-es hosszal is és színek tekintetében is nagyon bő a választék. Hűvösebb időre válassz egy vastagabb anyagból készült nadrágot, amely akár egy téli futáshoz is meg fog felelni. Szabadidőre is jó választás a leggings. Hordhatod egy túlméretes kapucnis felsővel vagy egy túlméretes pólóval és edzőcipővel, így semmi nem fog akadályozni a mozgásban. Ez kényelmes lesz egy hétvégi shopping maratonra de akár egy jó hosszú sétára is a parkban.